Αιτία για το νευρικό κλονισμό που υπέστη ο Κάνιε Γουέστ, φαίνεται ότι είναι η κρίση στο γάμο του, με την Κιμ Καρντάσιαν. Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από το star.gr, το απόγευμα της Δευτέρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπου βρίσκεται υπό ψυχιατρική παρακολούθηση.

Αυτό το γεγονός πήγε πίσω τα σχέδια της Κιμ Καρντάσιαν, η οποία είχε αποφασίσει να μιλήσει για την ληστεία στο Παρίσι. Πήρε το ιδιωτικό της τζετ για να εμφανιστεί στη Νέα Υόρκη, στην εκδήλωση Angel Ball του ιδρύματος Gabrielle's Angels, αλλά αναγκάστηκε να το ματαιώσει μόλις έμαθε ότι ο σύζυγός της είχε εισαχθεί επειγόντως σε ψυχιατρικό νοσοκομείο του Λος Αντζελες.

3AA1CC7E00000578-3958308-Mum_s_the_word_Kanye_West_pictured_with_wife_Kim_Kardashian_in_A-a-49_1479759832484.jpg

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η τηλεπερσόνα δεν έχει ακόμη συγχωρέσει στον σύζυγό της ότι την παράτησε με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα τις δύσκολες ημέρες, προκειμένου να αφιερωθεί στην περιοδεία του, η οποία στη συνέχεια ακυρώθηκε.

«Ηθελε τόσο πολύ να βρίσκεται ο Κάνιε στο πλευρό της κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο», δηλώνει ένα κοντινό πρόσωπο της οικογένειας στην «Daily Mail».

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Life & Style Weekly, η Κιμ Καρντάσιαν έχει επιστρέψει και ζει στο σπίτι της μητέρας της, από τη στιγμή που ο σύζυγός της ξεκίνησε την περιοδεία Pablo’s Tour. Αυτή τη στιγμή, η Κιμ καλείται να βάλει στην άκρη τα δικά της προβλήματα και να σταθεί στο πλευρό του ράπερ.

Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν το ζευγάρι μπορεί να αντέξει ακόμα… ένα πλήγμα στο γάμο τους. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρουμε ότι τα προβλήματα είναι πολλά για τους δυο τους, αφού και τα επιχειρηματικά σχέδια του τραγουδιστή έχουν αρχίσει να μπάζουν σοβαρά νερά. Έχει χρέη πάνω από 50 εκατομμύρια δολάρια και είναι υποχρεωμένος να στηρίζεται στην περιουσία της Κιμ Καρντάσιαν: εκείνη με τα 50 εκατομμύρια έσοδα κάθε χρόνο, έχει αναλάβει να αντισταθμίσει τις οικονομικές απώλειες του συζύγου της.