​Πολύς ντόρος έγινε την περασμένη εβδομάδα για το ποια θα είναι η… ξανθιά της ελληνικής showbiz που θα φωταγωγίσει το δέντρο και το πάρκο που έχει στηθεί στο προαύλιο γνωστού εμπορικού κέντρου του Αμαρουσίου.

Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν για το αν θα είναι η Φαίη Σκορδά – μόνη της αυτή τη φορά, χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα ,μιας και μεσολάβησε ένα διαζύγιο από το 2015 (οπότε και είχαν εμφανιστεί από κοινού) – ή η Ελένη Μενεγάκη που ήταν το λαμπερό πρόσωπο που έδινε το σύνθημα των Χριστουγέννων για πολλά χρόνια στο Golden Hall.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, καμία από τις δύο κυρίες δεν θα ήταν τελικά παρούσα στη Χριστουγεννιάτικη βραδιά, ενώ παρέμενε άγνωστο το ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα βρεθεί στη θέση τους.

Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, τελικά δε θα ήταν φυσικό πρόσωπο αυτό που θα το έκανε, αλλά... κάτι άλλο!

Γυναίκα μεν, αλλά... όχι μια κανονική γυναίκα! Και έτσι είναι, μιας και όπως αναφέρει και το επίσημο δελτίο τύπου του εμπορικού - που ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ και σας μεταδίδεί το star.gr - η Πέππα το γουρουνάκι και η παρέα της θα είναι αυτή που θα φωτίσει τo Παραμυθένιο Δάσος, επιβεβαιώνοντας αυτό που όλοι ξέρουν για τα Χριστούγεννα: ότι είναι η γιορτή (κυρίως) των μικρών!

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση, που πρώτο το star.gr σας μεταδίδει:

«Φέτος, υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα στις 25 Νοεμβρίου και σας προσκαλούμε σε μία ξεχωριστή γιορτή για μικρούς και μεγάλους! To Παραμυθένιο Δάσος του Golden Hall σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τα μυστικά του και να γίνετε εσείς οι πρωταγωνιστές στο δικό σας Χριστουγεννιάτικο παραμύθι!

Στο προαύλιο, σας περιμένει ένα δάσος με 300 φυσικά δέντρα και θάμνους, και πολλές πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Η ιστορία ξεκινά στο κατώφλι του τεράστιου βιβλίου: μπείτε στον κόσμο του Παραμυθιού και κατευθυνθείτε στον καταπράσινο λαβύρινθο. Ανακαλύψτε τα μυστικά του ή ακολουθείστε τα μονοπάτια: το πρώτο οδηγεί στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Golden Hall και το επόμενο στο Σοκολατόσπιτο. Περιπλανηθείτε μέχρι να χιονίσει!! Γιατί, στο Παραμυθένιο δάσος χιονίζει κάθε μέρα!!

Την Παρασκευή 25 Νοέμβριου ο Easy 97.2 εκπέμπει live από το πρωί, ενώ στις 6 το απόγευμα στη σκηνή ανεβαίνει η Κάρμεν Ρουγγέρη κι υποδέχεται τις χορωδίες της Νέας Γενιάς Ζηρίδη και του International School of Athens.

Στη συνέχεια προσκαλεί την Πέππα το Γουρουνάκι, με τον Τζώρτζ και την παρέα τους για να τραγουδήσουν και να παίξουν ένα σκετσάκι από τη θεατρική παράσταση «το Όνειρο της Πέππα», που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα».

Χριστούγεννα στο  Golden Hall.jpg

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@gmail.com