Σε γνωστό εμπορικό κέντρο, για να παρουσιάσει πρόγραμμα με θέμα την έναρξη τον εορτών, βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας λίγες ημέρες μετά την είδηση του χωρισμού του με την Φαίη Σκορδά.

111116102845_5534.jpg

Ο παρο��σιαστής, προετοιμασμένος για τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, μίλησε με ψυχραιμία για το διαζύγιό του που έπεσε σαν κευραυνός εν αιθρία, ενώ απάντησε και στις φήμες περί τρίτου προσώπου στο γάμο του. Παράλληλα μίλησε για τα κιλά που έχει χάσει, ενώ εξομολογήθηκε πως δεν του λείπει η πρωινή ζώνη στην TV.

Για το χωρισμό

«Θεωρώ ότι δεν έγινε μεγάλος ντόρος. Επειδή κι εμείς το κάναμε πάρα πολύ ήρεμα και ήπια. Κάναμε μια κοινή δήλωση στην Real του κουμπάρου μας του Νίκου Χατζηνικολάου. Θα σας πω κάτι… όταν δυο άνθρωποι παντρεύονται και αυτό ανακοινώνεται λόγω της δουλειάς τους, κάνουν μια οικογένεια και ανακοινώνεται, θα έπρεπε και στο κλείσιμο αυτής της πολύ όμορφης σχέσης να ανακοινωθεί με έναν πολύ ωραίο τρόπο, για να μην υπάρχουν αυτά τα αριστερά – δεξιά. Το κλείσαμε. Είπαμε αυτό που είπαμε στη δήλωση και δεν πρόκειται να πω τίποτα παραπάνω. Το σημαντικότερο για εμάς είναι τα παιδιά μας. Έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση. Τα παιδιά μας είναι πάνω από όλα και αυτό είναι που σε ενώνει. Δεν πρόκειται δηλαδή να φύγει ο ένας από τη ζωή του άλλου, από τη στιγμή που έχουμε να μεγαλώσουμε μαζί δύο παιδιά. Εκεί κλείνει. Δεν πρόκειται να ακούσετε ποτέ κάτι άλλο από εμένα.»

Resizer (2).jpg
Η εργένικη ζωή και η... μετακόμιση

Ερωτηθείς αν πλέον που γύρισε ξανά στην εργένικη ζωή ο ίδιο�� απάντησε: «Δεν μαγείρευα ποτέ έτσι κι αλλιώς. Θα προσαρμοστούμε μη φοβάστε. Ο καθένας προσαρμόζεται.»

Ωστόσο, απέφυγε να απαντήσει αν έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι.

Η απάντηση για τις φήμες περί απιστίας

"Δεν θέλω να το συνεχίσω. Ξέρετε πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν ούτε τρίτα ούτε τέταρτα, ούτε πέμπτα πρόσωπα. Το έχουμε πει, έχει τελειώσει η φασαρία αυτή, αν θέλετε να με ρωτήσετε κάτι άλλο, αλλιώς να σας πω καλές γιορτές".

Τι κιλά που έχασε

"Το έχω πάρει απόφαση και έχω κάνει από το καλοκαίρι και μετά μια εξαντλητική δίαιτα, δεν έχω πάει σε διαιτολόγο. Το έχω ράψει. Ε αφού κάνουμε κάποιες αλλαγές να το κάνουμε και αυτό να τελειώνει η φασαρία".

Η απουσία από την πρωινή ζώνη και η Φαίη

«Δεν μου λείπει η πρωινή ζώνη γιατί έτσι κι αλλιώς κάνω πιο πρωινή στον Λάμψη. Ήταν μια απόφαση που είχαμε πάρει με τη Φαίη. Το λέγαμε πολλά χρόνια. Η Φαίη είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό το αντικείμενο γιατί είναι ένα καθαρά γυναικείο μαγκαζίνο. Εγώ συνεισέφερα στο πρώτο κομμάτι του κους-κους που κάναμε και την πλάκα μας και λέγαμε και την άποψη μας -έστω και λίγο τσιμπημένα- και στις συνεντεύξεις. Η Φαίη το κάνει μια χαρά. Μου αρέσει! Δεν έχει ανάγκη να τη στηρίζω. Στην αρχή βεβαίως συζητήσαμε κάποια πράγματα λίγο για τη δομή και τη ροή. Το κάνει τόσα χρόνια και μόνη της το ξέρει και το στηρίζει μια χαρά.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φαίη Σκορδά: ΔΕΙΤΕ το χριστουγεννιάτικο δέντρο της- Τι ανέβασε στο Instagram ο Λιάγκας!