Χωρισμένοι και με την βούλα είναι πλέον ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού, καθώς βγήκε το διαζύγιό τους το οποίο είναι συναινετικό, σύμφωνα με το ένθετο Secret της εφημερίδας "Παραπολιτικά".

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι που έχει τρία παιδιά ανακοίνωσε το χωρισμό του το καλοκαίρι του 2014 μετά από 18 χρόνια γάμου και η είδηση έσκασε σαν βόμβα στη showbiz.

050714233749_9821.jpg
«Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι. Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ' όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας. Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας, στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια» είχαν αναφέρει οι δυο τους χαρακτηριστικά.

eeeeee.jpg
Και πράγματι το πρώην ζευγάρι έχει αποδείξει ότι το διαζύγιό του είναι βελούδινο μιας και η σχέση του παραμένει πολύ καλή, αφού προτεραιότητα και των δύο είναι τα παιδιά τους.

«Με έχει καθορίσει ο Πέτρος. Δεν μπορώ να σου πω κάποιον άλλον. Είκοσι χρόνια ήταν πάρα πολλά. Και έμαθα πάρα πολλά. Ούτως ή άλλως ο ίδιος είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να μαθαίνει στον κόσμο. Θα μπορούσε να είναι δάσκαλος ή μέντορας. Εμένα αυτός είναι ο άνθρωπος που με καθόρισε» είχε πει η Τζένη για τον Πέτρο σε μία από τις συνεντεύξεις της, ενώ ο Πέτρος είχε δηλώσει για το χωρισμό τους: «Η ζωή μας αλλάζει. Πρέπει να συνεχίζουμε. Θέλω να είναι χαρούμενη και εγώ επίσης, για να δίνουμε χαρά στα παιδιά μας. Λυπάμαι που με τις σημερινές συνθήκες και με όλα αυτά που έχουν συμβεί δεν μπορώ να προσφέρω στα παιδιά μου ό,τι ήθελα. Επειδή είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, πιστεύω ότι κάποια στιγμή ο Αρμαγεδδών θα τελειώσει».