Πιο χαλαρός από ποτέ, με τη φυσική του λάμψη, αλλά και με μία άνεση εξέφραζε την άποψη του με περίσσιο χιούμορ και εύστοχα σχόλια ο Σάκης Ρουβάς, όπως είδαμε το βράδυ της Τετάρτης, στην πρεμιέρα των blind auditions του νέου «Voice» στο ΣΚΑΪ.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ έβαλε στη δική του ομάδα #teamSakis τους περισσότερους παίχτες και τους πιο ανατρεπτικούς, κυρίως λαϊκές φωνές, και ειδικά η πρώτη διαγωνιζόμενη που τους έκανε όλους να γυρίσουν και όλοι την ήθελαν στην ομάδα τους, αλλά εκείνη ψήφισε τον coach με τα 25 χρόνια πορείας στο τραγούδι και εκείνος, με τη σειρά του, τη χαρακτήρισε ως "Τη σημαία του".

134.JPG
Στην έναρξη του show παρουσιαστήκαν οι coaches με κινηματογραφικά videos όπου εξέφραζαν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους λίγο πριν την πρεμιέρα του The Voice. Το video του Σάκη ήταν γεμάτο συναίσθημα με εμπνευσμένα μηνύματα και τον ίδιο να μοιράζεται με τον κόσμο τα έντονα συναισθήματα που τον είχαν κατακλύσει τον Σεπτέμβριο του 1991 όταν εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης μπροστά σε πλήθος κόσμου, κάνοντας τον παραλληλισμό των συναισθημάτων των διαγωνιζομένων του "The Voice".

247MK.jpg
244.JPG