Δεν «γλίτωσε» ερώτηση σχετική με την σχέση της με τον Νεκτάριο Γαλίτη και το αν τελικά πέρασε σχέση, όπως ήθελαν τα δημοσιεύματα. Η Μαρία Ηλιάκη καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου στο «Βράδυ» της Τρίτης έβαλε τέλος στις φήμες και αποκάλυψε αν σκέφτεται το γάμο!

«Έχεις χωρίσει; Πες αλήθεια» τη ρώτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος και εκείνη είπε: «Ε τώρα αφού μαζί είμαστε. Εγώ δεν είπα ότι χώρισα. Εγώ είπα ότι για κάποιες μέρες είπαμε να κάνουμε χώρια διακοπές και ξαφνικά διαβάζω παντού ότι μου έχει στείλει τα πράγματα μου σε μαύρες σακούλες».

Στη συνέχεια, εκμυστηρεύτηκε στον παρουσιαστή της late night ζώνης του σταθμού το φόβο της για το γάμο, ενώ αποκάλυψε και αν θα έκανε ένα παιδί. «Εγώ τον εαυτό μου τον φοβάμαι πάρα πολύ μέσα στη λέξη γάμος. Δηλαδή νομίζω ότι αν παντρευτώ θα ρουτινιάσω τόσο πολύ. Γενικώς όπου με αφήσεις βολεύομαι. Κι επειδή έχω δει τον εαυτό μου να ρουτινιάζει στη ζωή γενικότερα, δεν θέλω να το ξαναζήσω. Οπότε το γάμο τον έχω στο μυαλό μου σαν μια πάρα πολύ ωραία κοινωνική εκδήλωση, αλλά για άλλους, όχι για μένα πια. Αν τύχει και έρθει ένα παιδί, νομίζω ότι κάτι μπορεί να γίνει, αλλά και πάλι, όχι νυφικά και τέτοια. Νομίζω ότι αν ήταν να είχα γίνει μάνα, θα είχα γίνει. Σε αυτή την ηλικία να μην έχεις κάνει ακόμα παιδί, μάλλον για κάποιο λόγο δεν το έχεις κάνει, μάλλον δεν το ήθελες», είπε.

Ωστόσο, τελικά το τι ακριβώς έγινε, γίνεται και θα γίνει ανάμεσα στο ζευγάρι είναι κάτι που το ξέρουν μόνο δυο τους…