​Πριν από μερικές εβδομάδες με δηλώσεις της στην κάμερα, είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τη δούμε την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν να κάθεται σε μια από τις θέσεις των κριτών στο Voice, δίπλα στον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Κωστή Μαραβέγια και τον Πάνο Μουζουράκη.

Ωστόσο, τελικά η Έλλη Κοκκίνου δεν θα λάβει μέρος στο μουσικό talent show, που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα με το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ του star.gr, η τελική απόφαση για τη μη συμμετοχή της ελήφθη μόλις μερικές ημέρες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του σόου. Η απόφαση ήταν κοινή: τόσο η τραγουδίστρια, όσο και οι διοργανωτές κατέληξαν στο ότι στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι αδύνατη η συνεργασία τους για πρακτικούς – και μόνο – λόγους.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πηγές στο star.gr, δεν τέθηκε ποτέ θέμα παρεξήγησης ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ χαρακτήρισαν ως αναληθή την φήμη ότι υπήρξε εμπλοκή της δισκογραφικής εταιρείας της τραγουδίστριας. «Ουδέποτε τέθηκε βέτο από τη δισκογραφική για να συμμετάσχει και άλλος καλλιτέχνης της εταιρείας στην κριτική επιτροπή, μιας και τα υπόλοιπα πρόσωπα που την απαρτίζουν είχαν ήδη ΄κλείσει’», ανέφεραν.

Οι σχέσεις της Έλλης Κοκκίνου με τον ΣΚΑΙ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παραμένουν εξαιρετικές και η τραγουδίστρια χαίρει εκτίμησης από τους ιθύνοντες, τόσο ως τηλεοπτική παρουσία, όσο και ως καλλιτεχνική υπόσταση, ενώ η πόρτα της συνεργασίας τους σε καμία περίπτωση δεν έχει κλείσει.

Στο μεταξύ, η δημοφιλής τραγουδίστρια συνεχίζει κανονικά τις εμφανίσεις της κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο CABARET, στο Κολωνάκι μαζί με τον Λούκα Γιώρκα.

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr