​Φαίνεται πως δεν είναι μια καλή περίοδος για την Κιμ Καρντάσιαν!

Η γνωστή τηλεοπτική star, στο επεισόδιο του Keeping Up with the Kardashians, που προβλήθη��ε την Κυριακή, έμαθε κάποια δυσάρεστα νέα.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως είναι έτοιμη να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά της.

Ωστόσο, οι επιπλοκές που είχε στην τελευταία της εγκυμοσύνη, την κάνουν να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης μωρού με παρένθετη μητέρα.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε μαζί με την μητέρα της, Κρις Τζένερ, τον γυναικολόγο της. Εκεί θέλησε να μάθει το ρίσκο που μπορεί να πάρει σε περίπτωση που θέλει να ξαναμείνει έγκυος.

kris-jenner.jpg
«Ποτέ δεν ξέρεις αν θα έχεις το ίδιο πρόβλημα, ή θα επιδεινωθεί. Πάντα παίρνεις λίγο ρίσκο. Υπάρχουν περιπτώσεις και επιπλο��ές, που μπορεί να οδηγήσουν στον θάνατο», την προειδοποίησε ο γιατρός της. Από τη μεριά της η Κρις Τζένερ της είπε πως μπορεί να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία!

Ωστόσο, η Κιμ ζήτησε και τη γνώμη ενός ειδικού γονιμότητας. Ο συγκεκριμένος επιστήμονας της πρότεινε να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο μίας παρένθετης μητέρας, αν πραγματικά θέλει τρίτο παιδί.

«Εάν οι δύο γιατροί που εμπιστεύομαι, πιστεύουν πως μία τρίτη εγκυμοσύνη δεν θα ήταν ασφαλής, πρέπει να τους ακούσω. Επειδή όμως δεν γνωρίζω κάποιον παρένθετο γονέα ή άτομο που να έχει χρησιμοποιήσει παρένθετη μητέρα, δεν νομίζω πως είναι σωστή επιλογή για εμένα», ανέφερε στην προσωπική της εξομολόγηση στην κάμερα.

Στη συνέχεια του επεισοδίου και αφού επικοινωνεί με γυναίκα που έχει γίνει παρένθετη μητέρα, η Κιμ Καρντάσιαν δείχνει ακόμη προβληματισμένη για το αν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο.