Καλεσμένη ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Οι δύο παρουσιάστριες κάθισαν απέναντι και μίλησαν για όλα, ενώ ανάμεσα στα πρώτα θέματα ήταν η απουσία της Μαρίας από το φετινό τηλεοπτικό τοπίο, αλλά και του επί χρόνια φίλου και συνεργάτη της, Φώτη Σεργουλόπουλου.

«Ήμουν από το 1998 στον αέρα, χωρίς μία διακοπή. Είναι περίεργο. Άρχισα να το καταλαβαίνω στο τέλος της άνοιξης, αρχές καλοκαιριού όταν άρχισα να βλέπω ότι μπερδεύουν πολύ τα πράγματα, οι άδειες σε σχέση με τις συμφωνίες που μπορείς να κάνεις. Καταλήξαμε ότι δεν υπάρχουν προτάσεις που μπορούμε να κάνουμε κάτι που να μας αρέσει ή δε βρίσκαμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε...» είπε.

Και συνέχισε: «Πέρασα ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι ξεκούραστο, νόμιζα ότι δεν με νοιάζει. Όταν γύρισα μετά τον Σεπτέμβρη ήταν σαν κάτι να είχε μπλοκάρει στους ρυθμούς μου και ήμουν σαν να μην ξέρω που να πατήσω. Όλη αυτή η συνήθεια ήταν κάτι που μου έλειψε μέχρι να βάλω σε τάξη τα πράγματα που έχω τώρα. Όταν β��έπω ότι σε μια δουλειά δεν μπορώ να ελέγξω το αποτέλεσμα κάνω κάτι άλλο. Μιλήσαμε και με άλλα κανάλια. Είχαμε προτάσεις νωρίς, από την άνοιξη, αλλά πάντα υπήρχε κάτι που δεν κόλλαγε...».