Καθήλωσε τις γυναίκες μπροστά από τη μικρή οθόνη και θεωρείται σειρά – σταθμός στα τηλεοπτικά δρώμενα. Ο λόγος για την επιτυχημένη – όσο λίγες - τηλεοπτική σειρά «Sex and the City» επιστρέφει.

Μπορεί, βέβαια, να μην είναι ακριβώς ίδια, αλλά, όπως αποκάλυψε η 60χρονη Κιμ Κατράλ, η τηλεοπτική δηλαδή Σαμάνθα Τζόουνς, μετά από συζητήσεις με τους θαυμαστές της σειράς θα δούμε πλέον ένα spin-off, τι προηγήθηκε από την αρχική σειρά, με κύριο πρόσωπο την ίδια.

«Είμαι απίστευτα κολακευμένη και συγκινημένη. Δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω, όλα πάνω μου γελάνε», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

kim_1_0.jpg

Μάλιστα, όπως αναφέρει και η σελίδα «hollywoodlife», στη νέα σειρά θα δούμε και τις άλλες τρεις συμπρωταγωνίστριες της Κιμ, την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, την Κρίστιν Ντέιβις και την Σύνθια Νίξον, κάτι που έχει να γίνει από το 2010 οπότε και η τρελή γυναικοπαρέα συνυπήρξε στην δεύτερη κινηματογραφική ταινία.

Απομένει να υπάρχει και η επίσημη επιβεβαίωση από το τηλεοπτικό δίκτυο ΗΒΟ, ανακοίνωση που θα κάνει εκατομμύρια θαυμαστών του Sex and the City να αρχίσουν να μετράνε αντίστροφα μέχρι να δουν ξανά την Κάρι, την Μιράντα, την Σάρλοτ και την Σαμάνθα σε νέες περιπέτειες.

best-sex-city-.jpg