​Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Κύπριος δημοσιογράφος, Νικόλας Ιωαννίδης, από την Σάσα Σταμάτη!

Ο λόγος… πριν λίγες ημέρες εμφανίστηκε ο ίδιος σε κυπριακή εκπομπή και είπε πως η γνωστή πανελίστρια του είχε αποκαλύψει πριν από ένα μήνα ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά πάνε για διαζύγιο.

Κάτι τέτοιο, όπως αποδείχθηκε, δεν ισχύει και μάλιστα ο ίδιος το παραδέχτηκε δημόσια μέσω του λογαριασμού του στο facebook.

«Επειδή στην ζωή μου έμαθα να έρχομαι αντιμέτωπος με τα λάθη μου και να ζητάω συγνώμη αυτό θα κάνω και σήμερα! «Σε σχέση με την από 07/11/2016 δημόσια τηλεοπτική δήλωση μου ότι η κα Σάσα Σταμάτη δήθεν μου είχε αποκαλύψει προ μηνός πως “οι Γ.Λιάγκας και Φ.Σκορδά πάνε για διαζύγιο», επιθυμώ να ανακαλέσω αυτήν ως απολύτως ανακριβή. Δεν γνωρίζω προσωπικώς την κα Σάσα Σταμάτη και ουδεμία σχετική επικοινωνία διημείφθη μεταξύ μας για το θέμα αυτό, ούτε μου αποκάλυψε κάποια σχετική πληροφορία, εξ’ου και της ζητάω, απολογούμενος, δημοσίως συγγνώμη για οποιαδήποτε τυχόν ταλαιπωρία της προκάλεσα», έγραψε ο Νικόλας Ιωαννίδης στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ζητώντας συγγνώμη και ξεκαθαρίζοντας πως ουδέποτε μίλησε με την γνωστή δημοσιογράφο.
ghejgyieu.jpg