​Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Δημήτρης Μάρκος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» και αναφέρθηκε στον χωρισμό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και τόνισε πως είχαν προβλήματα και μικροκαβγάδες.

«Ο Γιώργος καιρό προβληματιζόταν για το Πρωινό. Σίγουρα συνετέλεσε αυτή η πολύ σημαντική απόφαση της ζωής τους να είναι χωριστά και στο Πρωινό. Ο Γιώργος μπορεί να το έκανε και χωρίς να χωρίσ��υν. Το ότι χώρισαν από μόνο του είναι καταλύτης και στην επαγγελματική τους ζωή. Δύο άνθρωποι που χώρισαν δεν μπορεί να είναι μαζί στο πλατό κάθε μέρα. Κατά 90% δεν άντεξαν την καθημερινή πίεση μαζί. Και είναι κρίμα, πραγματικά στεναχωρήθηκα πολύ.

Κάποια στιγμή μιλήσαμε στο τηλέφωνο και τον ρώτησα απ’ έξω απ’ έξω, τον Οκτώβριο, “ρε Γιώργο, όλα καλά με τη Φαίη;” και ο Γιώργος μου είπε “όλα καλά”. Μικροκαβγάδες είχε, όπως έχω. Παίζαμε τένις και λέγαμε τα προβλήματά μας. Δεν μπορεί ο Λιάγκας με τη Φαίη να μην είχαν. Είχε, για ζητήματα χαζά. Τα ζευγάρια μαλώνουν για χαζά ζητήματα, τα οποία διογκώνονται από τον εγωισμό και των δύο. Μικροκαβγάδες είχε, κι εγώ έχω. Τι θα κάνουμε; Θα χωρίσουμε όλοι;», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μάρκος.

Διαβάστε επίσης:

Ρέμος για τον χωρισμό Λιάγκα–Σκορδά:«Εγώ είμαι δίπλα στον Γιώργο, θα τον κάνω να ξεχαστεί»

Λιάγκας-Σκορδά: ΜΕΝΟΥΝ ακόμα ΜΑΖΙ στο σπίτι τους στην Βουλιαγμένη;