​Περονόσπορος έπεσε στην ελληνική showbiz! Το ένα ζευγάρι χωρίζει μετά το άλλο, και οι δημοσιογράφοι δεν προλαβαίνουν να γράφουν άρθρα για... έρωτες που τελείωσαν! Πριν καλά καλά χωνέψουμε το χωρισμό ΒΟΜΒΑ των Λιάγκα-Σκορδά, ήρθε και το άδοξο τέλος της σχέσης των Καλημέρη-Σαλαγκούδη!

3eedccb2e7d0e46ade87881012492f4a.jpg

DSC_1833.jpg


ImageHandler.jpg

Όπως αναφέρει το Secret, ο ισχυρός άνδρας του ΑΝΤ1 και η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια παρά το γεγονός ότι έζησαν ένα πολύ ερωτικό καλοκαίρι, δεν είναι πια μαζί!

Η είδηση του χωρισμού τους ξάφνιασε τα καλλιτεχνικά στέκια, καθώς ο Τζώνη Καλημέρης και η Ανθή Σαλαγκούδη έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι μαζί!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η δημοσιογράφος έφυγε από το σπίτι του κυρίου Καλημέρη, με τον οποίο συγκατοικούσε και όλα δείχνουν πως δεν υπάρχει επιστροφή.

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΚΙΑΣ

ERT.jpg

Η σχέση τους έγινε γνωστή πριν δύο χρόνια στην ΕΡΤ, όταν ο κ.Καλημέρης είχε δώσει εκπομπή στην κ.Σαλαγκούδη στην κρατική τηλεόραση, στηρίζοντας την σε όλα!

Αν και οι δύο τους είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας, όλοι όσοι τους έβλεπαν, μιλούσαν για ένα αγαπημένο και διακριτικό ζευγάρι. Χρειάστηκε να περάσει ένας χρόνος για να μιλήσει δημόσια η κυρία Σαλαγκούδη για τον δεσμό της με τον Τζώνη Καλημέρη. «Δεν τη νιώθω την διαφορά ηλικίας μας και γι' αυτό δεν είχα κανέναν προβληματισμό γύρω από αυτό το ζήτημα. Αν σου αρέσει ένας άνθρωπος, γιατί να σταθείς στην διαφορά ηλικίας; Προσωπικά δεν με απασχόλησε ποτέ», είχε δηλώσει η δημοσιογράφος.

Από τότε όμως... φαίνεται πως πολλά άλλαξαν για το ζευγάρι, που τραβά πλέον δρόμους χωριστούς, με τον κύριο Καλημέρη, να έχει το μυαλό του κυρίως στα επαγγελματικά και τα νέα projects που ξεκινούν στο κανάλι που εργάζεται.

o-tzwni-kalimeris-brike-ton-erwta-stin-anthi-salagkoudi_w_l.jpg

Δείτε επίσης:

Λιάγκας-Σκορδά: ΜΕΝΟΥΝ ακόμα ΜΑΖΙ στο σπίτι τους στην Βουλιαγμένη;

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ: Λιάγκας-Σκορδά ανακοίνωσαν πως έχουν χωρίσει!

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται! Παιχνίδια στις ξαπλώστρες για Σαλαγκούδη και Καλημέρη