Έκανε την πρώτη της εκπομπή μετά την εκλογή του νέου Πλανητάρχη και φυσικά ��εν θα μπορούσε να μην κάνει το δικό της σχόλιο πάνω στο εκλογικό αποτέλεσμα.
Ο λόγος για την Έλεν Ντετζενέρις, η οποία απευθυνόμενη στο κοινό και τους τηλεθεατές της υποσχέθηκε ότι θα κάνει και τους απογοητευμένους από το εκλογικό αποτέλεσμα να περνάνε καλά, με όποιον τρόπο μπορεί.
«Θα ακούσατε ότι έγιναν εκλογές. Ο μεγάλος νικητής ήταν το αλκοόλ. Πολύ αλκοόλ!», είπε αρχικά, δείχνοντας και τη δική της απογοήτευση, μιας και ήταν γνωστό ότι είναι εκ των διάσημων υποστηρικτών των Δημοκρατικών. Και συνέχισε: «Προφανώς, πολλοί έχουν απογοητευτεί από το αποτέλεσμα, αλλά η δουλειά μου είναι να δίνω ελπίδα και να κάνω τον κόσμο να περνάει καλά. Και αυτό θα κάνω!».
Στη συνέχεια, προέβαλε και το viral βίντεο των ημερών στο οποίο ένα μικρό ιγκουάνα καταφέρνει να το σκάσει όταν του επιτίθεται ένα τεράστιο φίδι, στέλνοντας έτσι το δικό της μήνυμα με έμμεσο πλην σαφή τρόπο!
«Το είδατε; Το έσκασε! Υπάρχει ελπίδα… Αν και είχα ενδοιασμούς για το τι να σας δείξω ώστε να νιώσετε καλά, αυτό το ιγκουάνα τα κατάφερε. Κι αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι μας, αν νιώθουμε ότι ένα τεράστιο φίδι έρχεται προς το μέρος μας!», είπε.