Τον Λάκη Λαζόπουλο «άδειασε» το πρωί της Παρασκευής ο Δήμος Βερύκιος στο «Happy Day»!

Αν και ο δημοσιογράφος δεν κατονόμασε αλλά «φωτογράφισε» τον ηθοποιό, επιβεβαίωσε με τα λεγόμενά του τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ότι ο ηθοποιός φεύγει από τον Alpha.

Αφορμή στάθηκε η χθεσινή εμφάνιση του Λάκη στον Γιώργο Παπαδάκη και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν οι δύο αντίπαλες εκπομπές.

Την ώρα λοιπόν που ο ηθοποιός ήταν on air, δηλαδή το διάστημα 09:00-09:30, το «Happy Day» στον Alpha κράτησε τους τηλεθεατές του, σημειώνοντας στα δυναμικά κοινά 15-44, 24%. Αντίθετα, το «Καλημέρα Ελλάδα» στον Ant1 σημείωσε στα ίδια κοινά, 20,2%.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μας, ειδικά σήμερα, διότι παραμένετε πιστοί κάθε μέρα στο πρωινό μας ραντεβού. Είστε συνεπείς στην καθαρότητα του λόγου μας, δεν θέλε φτιασιδώματα, φρουφρού και αρώματα. Ειδικά η χθεσινή μέρα ήταν γράδο για μένα, ήταν τσεκ στο ραντεβού μας, ήταν ένα πραγματικό χτυποκάρδι -έτσι το ένιωσα. Όπως εκείνο το χτυποκάρδι του έφηβου στο πρώτο ραντεβού που υπάρχει ο φόβος του άγνωστου, του μη τυχόν και προδοθεί, μη τυχόν και αποτύχει η σχέση. Και εσείς αποδείξατε χτες, ειδικά χτες, ότι δεν μας προδώσατε» ανέφερε ο Δήμος Βε��ύκιος και συνέχισε πετώντας τα «καρφιά» του:

«Είσαστε εδώ μαζί μας, όπως μείνατε μαζί μας και τις 60 μέρες του τηλεοπτικού πολέμου. Όπως μένετε μαζί μας τα τελευταία τρία χρόνια. Μα και χθες δεν λιποτακτήσατε, δεν μας αφήσατε για να πάτε με τους ευκαιριακούς, για να πάτε με τους μισθοφόρους! Για να συναντηθείτε στη γωνιά έστω και κλεφτά, έστω και φευγαλέα με την αμαρτία. Γι’ αυτό σας υπόσχομαι ότι θα πάρω κουράγιο, θα δουλεύω περισσότερο, θα πηγαίνω όχι στο 21 αλλά και στο 69 για πάρτι σας! Είμαστε οι πρώτοι μάγκες της πρωινής παρέας γιατί έχουμε μια σχέση ερωτική μαζί σας! Και γιατί στον έρωτα αυτό δεν παίρνουμε γρόσια!»

Από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε μόνο το εξής: «Είναι αυτό που και να καταλαβαίνεις δεν θέλεις να καταλαβαίνεις! Όσα λιγότερα ξέρεις, τόσο καλύτερα!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ΣΚΛΗΡΗ απάντηση του Λαζόπουλου για το «επεισόδιο» με το τηλεοπτικό συνεργείο του Έψιλον!