Την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας τα τελευταία 24ωρα μετά τις φήμες περί απιστίας περιέγραψε στην «Freddo» άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στον παρουσιαστή.

«Είναι πικραμένος! Οργισμένος με τη συμπεριφορά κάποιων συναδέλφων του, που το έπαιζαν μάλιστα και φίλοι και τελικά του την είχαν στημένη στη γωνία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Resizer (1).jpg
Οι γαργαλιστικές λεπτομέρειες για το χωρισμό του με την Φαίη Σκορδά αλλά κι όσα λέγονται για τους καυγάδες του ζευγαριού έχουν ρίξει ψυχολογικά τον δημοσιογράφο.

«Το περίμενε ότι θα ασχοληθούν με τον χωρισμό, ήταν κάτι αναμενόμενο για εκείνο και την Φαίη, για αυτό άλλωστε επέλεξαν να κάνουν την κοινή δήλωση ότι δεν είναι πια μαζί. Για να κλείσουν τα στόματα που ήδη έλεγαν διάφορα. Όμως εκείνο που δεν πίστευε είναι ότι θα αρχίσουν να περιγράφουν περιστατικά και καταστάσεις για να τον χτυπήσουν κάτω από τη ζώνη» ανέφερε στενός φίλος του παρουσιαστή.

051116164118_8204.jpg
Την ίδια ώρα γνωστή κυρία από το περιβάλλον της παρουσιάστριας υποστήριξε στην εφημερίδα ότι «ο Γιώργος δεν απάτησε την Φαίη. Ή τουλάχιστον –επειδή δεν κοιμόμασταν και μαζί τους- δεν μάθαμε ποτέ να συνέβη κάτι τέτοιο».