Τον έρωτα στο πρόσωπο της δημοσιογράφου Στέλλας Γκαντώνα φαίνεται ότι έχει βρει ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος και δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

STGK-1000x600.jpg
Η Στέλλα εργάζεται πολλά χρόνια στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra. Εκεί έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα και της δόθηκε η ευκαιρία λίγο αργότερα να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο γυαλί. Στη συνέχεια, έχοντας άριστες σχέσεις με την διοίκηση του σταθμού, η δημοσιογράφος, ανέλαβε το κυβερνητικό ρεπορτάζ ενώ έγινε και η τηλεοπτική παρτενέρ του Γιάννη Παπαγιάννη στο κεντρικό δελτίο του καναλιού. Λίγο αργότερα, απέκτησε δική της εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

maxresdefault.jpg
Όπως αναφέρει το Down Town, παρά το γεγονός ότι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα είναι αχώριστοι, βγαίνοντας δημόσια για ποτό και για φαγητό, το ειδύλλιό τους είχε μείνει προστατευμένο από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ωστόσο, η χημεία τους τους πρόδωσε!

180447.jpg
Η σχέση του ζευγαριού φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι η σχέση τους θα επισημοποιηθεί στο προσεχές μέλλον, με κάποιους μάλιστα να ορκίζονται ότι η Στέλλα θα φορέσει σύντομα νυφικό.

179604.jpg

Σημειώνεται, πως ο πρώην διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, πριν μπει στη ζωή του η Στέλλα, είχε για αρκετά χρόνια δεσμό με την Στεφανία Γεωργακάκου-Κουτσονίκου, η οποία ήταν εξίσου δραστήρια στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είχε αναλάβει καθήκοντα και στη διοίκηση της Τράπεζας Αττικής ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου.

179378.jpg