Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος και μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για το «επεισόδιο» που συνέβη με τηλεοπτικό συνεργείο του Epsilon και της εκπομπής «Αποκαλυπτικά».

Συγκεκριμένα, πριν από μερικές εβδομάδες, η δημοσιογράφος της εκπομπής την είχε «στήσει» στον Λάκη περιμένοντας τον έξω από το θέατρο, εκείνος μόλις τους είδε έτρεξε πανικόβλητος για να μπει μέσα, με την νεαρή δημοσιογράφο να τον βομβαρδίζει ερωτήσεις: «Μετανιώσατε που υποστηρίξατε τον Σύριζα; Με τον Δημήτρη Κοντομηνά δεν μιλάτε; Δεν θα ξανακάνετε το Τσαντίρι στον Alpha;». Τότε ο Λαζόπουλος εκνευρισμένος απομάκρυνε τη δη��οσιογράφο από δίπλα του, λέγοντας της: «Μη με σπρώχνετε! Σας παρακαλώ»!

Σήμερα λοιπόν έδωσε μια σκληρή απάντηση:

«Δεν θα δώσω καμία δήλωση με το ζόρι», είπε και συνέχισε: «Δεν θα γίνω μέρος ενός πάνελ το οποίο δεν επιλέγω εγώ να πάω. Δεν μπορεί κανένας την ώρα που πηγαίνω στη δουλειά μου, χωρίς κανένα λόγο, να ουρλιάζει και να τρέχει σαν τρελός με κάμερες δεξιά και αριστερά και να ουρλιάζουν άνευ λόγου και αιτίας. Δεν θέλω να μιλήσω, το λέει η σιωπή μου. Όταν ένας άνθρωπος θέλει να σιωπήσει είναι δικαίωμά του να σιωπήσει. Νόμος υποχρεωτικός από την ώρα που έρχεται ένα μικρόφωνο εσύ να πρέπει να μιλήσεις, δεν υπάρχει».

«Το παράπονό τους είναι ότι κάνουν τη δουλειά τους», επισήμανε ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε:

«Όχι, δεν είναι δουλειά τους αυτή. Είναι δικαίωμα του ρεπόρτερ να ρωτάει, αλλά δεν είναι να αρπάζει μια ηθοποιό και να την πετάει στη γωνία. Εκείνη τη στιγμή, την ώρα που κάνω την κίνηση, αρπάζουν έναν άνθρωπο από δίπλα μου και τον πετάνε στη γωνία. Εξαφάνισαν έναν άνθρωπο από το πλάνο.
Εγώ μπορεί να θέλω να επιλέξω που θα μιλήσω. Δεν θέλω να με υποχρεώσει κάποιος σε κάτι που εγώ το απαξιώνω. Απαγορεύεται να μη μου αρέσουν εκπομπές στην τηλεόραση και να μη θέλω να είμαι μέρος μιας εκπομπής που δεν μου αρέσει; Δεν είναι υποχρεωμένος οποιοσδήποτε άνθρωπος, το κόμπλεξ κάθε αγράμματου να το σεβαστεί. Με συγχωρείτε που σας το λέω αυτό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Πήγα στον θέατρο, δεν τους κάλεσα, ουρλιάζουν, φωνάζουν, αρπάζουν ανθρώπους, σπρώχνονται, δημιουργούνται εντάσεις… Στημένα όλα ότι κάτι γίνεται».