​Ο ένας μετά τον άλλο κάνουν το δικό τους σχόλιο για την εκλογή του Ντόναλντ Τράμπ οι διάσημοι εκτός, αλλά και εντός Ελλάδος!

Ανάμεσά τους και ο Σάκης Τανιμανίδης που σχολίασε την εκλογή του διάσημου επιχειρηματία που αναδείχθηκε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανέβασε μια φωτογραφία του έξω από τον “πύργο” του Τραμπ (φωτογραφία που δεν είναι σημερινή ωστόσο) και έγραψε: «Πέρασα μια βόλτα από τον…«πύργο» για να συγχαρώ τον Πλανητάρχη-Real Estate Tycoon-Προσωποποίηση της επιτυχίας – Υπερσεξουαλικό – Ξενοφοβικο - Ζαμπλουτο κ. Trump!» και συνέχισε: «Να πω όμως ότι μια επιλογή κρίνεται εκ του αποτελέσματος, όποτε ότι και να λέμε, όσο και να κράζουμε σήμερα, είναι άπλα εικασίες/απόψε��ς και «ταμείο» θα κάνουμε σε 4 χρόνια... ΑΛΛΑ, κάθε μας επιλογή κρίνεται πρώτα από τον ίδιο μας τον εαυτό. Και η ψήφος είναι μια επιλογή που κουβαλάει μαζί της και έναν συμβολισμό, έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης. Είναι κρίμα ο τρόπος που σκεφτόμαστε πλέον να είναι επιφανειακός και βασισμένος στην αγανάκτηση και το φόβο. Το πρόβλημα της τρομοκρατίας δεν έχει σαν εύκολη λύση κανένα ντουβάρι… και η δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχουμε έρθει λόγω κρίσης δεν λύνεται με κάποιον λεφτά που «αφού πλούτισε αυτός, άρα θα πλουτίσει και τη χώρα μας»! Τώρα θα μου πεις δε φταίμε εμείς που έχουμε φτάσει στο σημείο να πρέπει να επιλέξουμε το «μη χείρον, βέλτιστον»…ή μήπως φταίμε; Νομιζω ότι ολο αυτο το ειπε πολύ καλυτερα και πιο αμεσα καποιος αρκετα πιο inspiring τυπος από τον Trump: “No matter what happens, the sun will rise in the morning” (Barrack Obama). #PresidentTrump #OMG #ThisIsBetterThanComedy #NoMessiahs To all my non-Greek friends: The above summarizes the paranoia of today's fast-paced-instantly globally-available-info-world that is acting upon fear looking for "easy"solutions to their everyday problems. Sorry guys, no Messiahs in 2016 to magically improve everything...it takes work”.

τττττττττττ.png