Η εκλογή του Τραμπ δεν θα μπορούσε να περάσει ασχολίαστη και από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Το πρωί της Τετάρτης, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, δημοσιογράφος του «Πρωινό» είπε «Ο λαός ρίχνει γροθιά στο κατεστημένο. Αυτή τη στιγμή ο αμερικανικός λαός ψήφισε τον Τραμπ», δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό ότι το εκλογικό αποτέλεσμα τον ικανοποίησε – ή τουλάχιστον δεν τον απογοήτευσε, όπως έκανε πολλούς.

Η Φαίη Σκορδά έμεινε να κοιτάει τον συνάδελφό της χωρίς να κάνει κάποιο σχόλιο, κάτι που έκανε ο Κώστας Τσουρός λέγοντας: «Ξέρεις τι σημαίνει Τραμπ;», και πήρε απάντηση: «Φυσικά, δεν σημαίνει Τραμπ αυτό που δείχνει το CNN που έκανε την προπαγάνδα και έπεσε έξω. Ο λαός έριξε μαύρο».

«Οι δηλώσεις του ίδιου ενάντια στους ��ετανάστες, τα σεξιστικά σχόλια ενάντια στις γυναίκες και όλα αυτά τι δείχνουν;», είπε παίρνοντας το λόγο ο δημοσιογράφος για να του απαντήσει ξανά ο Κωνσταντινίδης: «Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο στημένο παιχνίδι επικοινωνιακό που φάνηκε τελικά ότι ο κόσμος ακολούθησε τον Τραμπ. Μην πηγαίνετε εναντίον αυτού που πιστεύει ο κόσμος».

Και η συνέχεια, όμως, δεν ήταν καλύτερη με τους δύο άντρες να συνεχίζουν την "λογομαχία": «Το ότι θα υψώσει τείχος απέναντι στο Μεξικό είναι πολύ ωραίο ας πούμε…», είπε ο Κώστας Τσουρός και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης απάντησε: «Εμένα ως Έλληνας δεν μου καίγεται καρφί αν οι Μεξικανοί θα πάρουν πράσινη κάρτα για να δουλέψουν στις ΗΠΑ! Το ελληνικό λόμπι ψήφισε Τραμπ. Κάτι ξέρουν παραπάνω».

Το τελευταίο σχόλιο το έκανε η αρχισυντάκτρια της Ελεάννα Τρυφίδου, λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι όταν κάποιος λειτουργεί με ιδεολογία κατά των Μεξικανών μεταναστών, αργότερα θα είναι εναντίον όλων των μεταναστών. Είναι δεδομένο. Είναι ρατσιστής και μισογύνης»!