Μετά την ��υγκινητική της εξομολόγηση στον «αέρα» του Πρωινού για το χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα, η Λίτσα Πατέρα πήρε το λόγο και είπε στην παρουσιάστρια:

«Εύχομαι να είσαι πάντα καλά, με δύναμη για να μεγαλώσεις τα παιδάκια σου» ανέφερε η αστρολόγος απευθυνόμενη στην Φαίη και στη συνέχεια της ζήτησε να πει δυο λόγια για τα ζευγάρια που τραβούν χωριστούς δρόμους.

«Όλοι οι άνθρωποι σε κάποιο σημείο έχουν έρθει για να δοκιμαστούν… Αν ο τομέας των σχέσεων είναι «χτυπημένος» κάπως έρχονται τα πράγματα και χωρίζουν. Όμως, τα παιδιά δεν πληγώνονται –ή τουλάχιστον δεν πληγώνονται τόσο- αν οι γονείς είναι πάρα πολύ αγαπημένοι και συνειδητοποιημένοι σε αυτό που κάνουν… Είναι εγκληματικό κάποιος να λέει πράγματα στο παιδί εναντίον της μητέρας ή εναντίον του πατέρα. Μόνο τότε τα παιδιά, νομίζω, περνάνε ένα μεγάλο σοκ» ανέφερε η Λίτσα Πατέρα και πρόσθεσε: «Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά σε αυτές τις εποχές. Η ζωή προχωράει και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά σε αυτές τις εποχές. Εγώ εύχομαι από την καρδιά μου να είστε καλά, χέρι-χέρι να μεγαλώσετε αυτά τα δύο αγοράκια και όλα θα πάνε καλά.»

Όσο για την αντίδραση της Φαίης; Συγκινήθηκε για ακόμη μία φορά στον «αέρα», δείχνοντας ότι περνάει μία από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είναι μια κατάσταση δύσκολη!»:Κρατιόταν να ��ην βάλει τα κλάματα η Φαίη-Όσα είπε για το χωρισμό

Φαίη: «Τι με κοιτάτε; Με κοιτάτε, με κοιτάτε...»-Σταμάτη:«Τι να κάνουμε, τους ευτυχισμένους;»

Λιάγκας-Σκορδά:Η επόμενη μέρα μετά το χωρισμό-Οι προσπάθειες επανασύνδεσης και η μεγάλη απόφαση

Φαίη Σκορδά- Γιώργος Λιάγκας: Τα κοινά σημεία με το χωρισμό Μενεγάκη-Λάτσιου

ΒΙΝΤΕΟ: Η εμφάνιση της Σκορδά στο «Πρωινό» μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Λιάγκα