Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου εκμεταλλεύτηκε η Ελένη Μενεγάκη και έφυγε για την Άνδρο να πάει να συναντήσει τον καλό της, Μάκη Παντζόπουλο και τις τρεις κόρες της.

μενεγάκη (153x375).jpg
Ντυμένη casual πήρε το πλοίο, ενώ μαζί της ήταν η μητέρα του συντρόφου της, Λιλίκα Παντζοπούλου με την οποία η παρουσιάστρια διατηρεί άψογη σχέση και ο πατριός της, Στέλιος Μισόκαλος.

μενεγάκη 4 (288x168).jpg
Η παρουσιάστρια του Alpha, καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού δεν σταμάτησε να μιλάει με την μητέρα του Μάκη Παντζόπουλου, ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει δημοσίευμα της Reallife, η παρουσιάστρια ήταν τόσο απορροφημένη στη συζήτηση που οι δυο τους έμειναν αρκετά λεπτά μέσα στο ασανσέρ χωρίς να πατήσουν το κουμπί.

μενεγάκη 5 (249x211).jpg
Όταν έφτασαν στην Άνδρο, ο Μάκης και η μητέρα της παρουσιάστριας, Ζέτα, τους υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Η παρουσιάστρια δεν επισκέφθηκε τα Άχλα μόνο για λόγους ψυχαγωγίας, αλλά και για επαγγελματικούς λόγους. Είχε να διευθετήσει κάποιες εκκρεμότητες, αφού όπως είναι γνωστό, διατηρεί μαζί με τον σύντροφό της ένα αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας.

μεεεε (162x232).jpg
Εκεί η Ελένη γιόρτασε και τα γενέθλιά της, ενώ στο νησί για να της κάνει έκπληξη έφτασε και ο αδερφός της, Θοδωρής Μισόκαλος.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού η Ελένη θέλησε να κάνει και εξορμήσεις. Πήρε λοιπόν την παρέα της και πήγαν σε ένα παραδοσιακό ορεινό χωριό του νησιού.

Λόγω της κακοκαιρίας και της ομίχλης όμως η παρουσιάστρια χάθηκε, βρήκε όμως ξανά το δρόμο χάρη στη βοήθεια του Μάκη Παντζόπουλου που ξέρει το νησί σπιθαμή προς σπιθαμή.