​Δεν άντεξε η Φαίη Σκορδά και τελικά μίλησε στον "αέρα" της εκπομπής της για το χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα στην στήλη της μαγειρικής με την Αργυρώ Μπαρμπαρήγου.

Με βουρκωμένα μάτια η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι "η κατάσταση είναι δύσκολη" ενώ προσπάθησε με νύχια και με δόντια να μην βάλει τα κλάματα!

«Καταλαβαίνετε ότι είναι μια κατάσταση η οποία δεν είναι εύκολη. Είναι μια κατάσταση δύσκολη και από το πρωί έρχονται όλοι, μου κρατάνε το χέρι και σας ευχαριστώ πολύ! Επειδή στο προηγούμενο διάλειμμα διάβαζα και τα μηνύματά σας, δεν μπορώ να το αφήσω να περάσει έτσι. Είδατε μια δήλωση που κάναμε από κοινού με τον Γιώργο. Καταλαβαίνετε ότι δεν είναι εύκολο όλο αυτό! Κάποιοι από εσάς που μας βλέπετε από το σπίτι το έχετε περάσει. Είναι μια κατάσταση δύσκολη, πολύ-πολύ προσωπική αλλά όταν υπάρχουν παιδιά, αυτό είναι το πιο σημαντικό! Και για εμάς αυτό είναι το πιο σημαντικό! Είναι πάνω από όλα και κάνουμε τα πάντα για να είναι τα παιδιά μας καλά. Έχουμε δύο υπέροχα παιδιά και αυτή η αγάπη μας ενώνει και θα μας ενώνει μια ολόκληρη ζωή. Δεν είναι κάτι εύκολο αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί!» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Εγώ όταν ξεκινούσε η σεζόν φέτος έλεγα “ευτυχώς θα πάω στην εκπομπή γιατί παίρνω πολύ αγάπη από τους συνεργάτες μου και πολύ αγάπη παίρνω και από εσάς! Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και καταλαβαίνω ότι θέλετε να είστε δίπλα μας. Μακάρι και εγώ να μπορούσα σε μια δύσκολη στιγμή σας, να ήμουν εκεί και να σας κρατούσα το χέρι. Από εκεί και πέρα κάνουμε μια δουλειά –είναι η φύση αυτής της εκπομπής να είναι χαρούμενη και αισιόδοξη- και αυτό είναι το σημαντικό. Η ζωή τα φέρνει έτσι, το σημαντικό είναι να είμαστε γεροί και να είμαστε καλά για τα παιδιά μας»

Κρατώντας της το χέρι η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου της είπε: «Μου αρέσει ο τρόπος που το χειριστήκατε και εσύ και ο Γιώργος. Γιατί πάνω από όλα βάζετε τα παιδιά. Αυτό είναι δική σας απόφαση και εμείς είμαστε δίπλα να στηρίξουμε και τους δύο. Σας αγαπάμε πολύ!»

«Είναι μια απόφαση ζωής που την πήραμε από κοινού και δεν είναι κάτι χθεσινό. Δεν μπορεί δηλαδή σε αυτές τις περιπτώσεις να έγινε κάτι την Τετάρτη και την Παρασκευή (να χωρίσαμε). Δεν είναι έτσι, το καταλαβαίνετε! Αυτό! Προχωράμε στην εκπομπή μας. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο γιατί και τα πολλά λόγια δεν είναι ωραία σε μια εκπομπή, δεν μου αρέσει δηλαδή να εκμεταλλεύομαι το χρόνο για τέτοια πράγματα. Μέχρ�� εκεί! Δεν θέλω να το προχωρήσω γιατί ανοίγουμε άλλα θέματα και δεν είναι ωραίο» τόνισε η Φαίη και πρόσθεσε: «Το θέμα είναι ότι εμείς είμαστε καλά για τα παιδιά μας και αυτό είναι πάνω από όλα! Και έτσι θα έπρεπε να είναι! Δεν είναι εύκολο αλλά λες ότι προτεραιότητα είναι τα παιδιά σου. Και για αυτό προχωράς με αγάπη, ψυχραιμία και λογική. Και εγώ επειδή θέλω να είμαι ήρεμη όλο αυτόν τον καιρό, και στο σπίτι να είμαι ήρεμη για τα παιδιά –και ο Γιώργος σαφώς- δεν μπορώ να το συζητάω και κάθε μέρα. Δηλαδή με ενοχλεί να το συζητάω κάθε μέρα!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Σταματίνα μίλησε με την Φαίη! Τι της είπε για το χωρισμό- ΒΙΝΤΕΟ

ΒΙΝΤΕΟ: Η εμφάνιση της Σκορδά στο «Πρωινό» μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Λιάγκα

Φαίη Σκορδά- Γιώργος Λιάγκας: Τα κοινά σημεία με το χωρισμό Μενεγάκη-Λάτσιου

Λιάγκας-Σκορδά:Η επόμενη μέρα μετά το χωρισμό-Οι προσπάθειες επανασύνδεσης και η μεγάλη απόφαση