​Ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες είναι όπως έχει ήδη γράψει το star.gr ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα.

Ο παρουσιαστής του «World Party» έχει δαγκώσει την λαμαρίνα με την «Ελενίτσα» της τηλεοπτικής διαφήμισης (γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας) και δεν το κρύβει.

zeyg7.jpg
Γι΄αυτό και όπως αποκαλύπτει η «Real Life», αποφάσισε να τα «παρατήσει» όλα για χάρη της και να μετακομίσει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη.

zeyg1.jpg
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Σάκης Τανιμανίδης μετά την σχέση του με την καλλονή Χριστίνα Μπόμπα, άρχισε να βλέπει την ζωή διαφορετικά.

zeyg8.jpg
Έτσι το ζευγάρι πήρε τον Σεπτέμβριο την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να συγκατοικήσει στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

zeyg4.jpg
Οι δυο τους ζουν την απόλυτη ευτυχία, ενώ ο Σάκης Τανιμανίδης μετέφερε την εταιρία παραγωγής που διαθέτει από την Θεσσαλονίκη στο Νέο Ηράκλειο. Όσο για τις επιχειρήσεις εστίασης που είχε στην συμπρωτεύουσα;Τις «τρέχουν» πλέον συγγενικά του πρόσωπα.

zeyg2.jpg

ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝ:

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Χριστίνα ήταν υπεύθυνη μάρκετινγκ γνωστού brand που συμμετείχε ως χορηγός στην εκπομπή «World Party». Έτσι γνωρίστηκε με τον Σ.Τανιμανίδη, και μέσα από την συνεργασία τους γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας.
zeyg3.jpg
zeyg6.jpg
zeyg9.jpg
zeyg11.jpg
zeyg5.jpg