Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βγήκε έξω από τα ρούχα του, όταν άκουσε να μιλούν με κολακευτικά λόγια για τον Μπουράκ Οζτσιβίτ.

Αφορμή στάθηκε το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας που χόρεψε ο πρωταγωνιστής της σειράς «Kara Sevda».

Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, όπως σας γράψαμε στο star.gr, τον χαρακτήρισε…μπάζο, αφήνοντας την παρουσιάστρια άφωνη.

Το θέμα πήρε μεγάλη έκταση, έφτασε μέχρι την Τουρκία. Ο γοητευτικός ηθοποιός δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και έδωσε την δική του απάντηση: ��Είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Έμαθα γι’ αυτά που ειπώθηκαν στην Ελλάδα, από ένα παιδί, που είναι μάλιστα και συνάδελφος. Έχουμε βρεθεί με τον Δημήτρη σε μια επίδειξη μόδας πριν από 3 χρόνια στο Παρίσι. ��εν μπορώ να θυμώσω μαζί του. Μπορεί να είμαι ωραίος… μπορεί να είμαι φτιαγμένος, όπως λέει, αλλά αυτός είμαι! Δεν κρύβομαι πίσω από ένα μούσι, αλλά δεν του κρατάω καμία κακία. Θέλω να τον κοιτάξω στα μάτια και να τον καλέσω να έρθει εδώ… να βγούμε μαζί μια βόλτα στην Άγκυρα. Να τον δουν και αυτόν τα κορίτσια και να διαλέξουν πραγματικά ποιος είναι ο καλύτερος», δήλωσε ο Μπουράκ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το παραπάνω βίντεο, αποτελεί προϊόν μοντάζ! Με αυτό τον χιουμοριστικό τρόπο οι συνεργάτες του μοντέλου θέλησαν να τον πειράξουν.

Διαβάστε επίσης:
ΟΟΟΟΟΠΑ! Δείτε τον Κεμάλ του Καρά Σεβντά να... χορεύει το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας!