Μία ερώτηση στην Κατερίνα Λέχου σχετικά με την μητρότητα και η ενόχληση της ηθοποιού ήταν αρκε��ή για να ξεσπάσει «πόλεμος» ανάμεσα σε δύο πρωινάδικα!

Όλα ξεκίνησαν όταν δημοσιογράφος από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» ρώτησε την Κατερίνα Λέχου, αν έχει σκεφτεί να υιοθετήσει ένα παιδί που μπορεί να έχει ανάγκη.

Αυτή η ερώτηση την έφερε σε δύσκολη θέση, ωστόσο απάντησε: «Την έχω απαντήσει πολλάκις αυτή την ερώτηση. Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω παιδί, πέρασε ο χρόνος που κατά τη γνώμη μου ήταν κατάλληλος για να κάνω παιδί, τελείωσε αυτό! Μην μου ξανακάνετε αυτή την ερώτηση! Ειλικρινά, νομίζω ότι θα βαριέται πάρα πολύ ο κόσμος να ακούει το ίδιο και το ίδιο. Λυπηθείτε τον! Εμένα δεν με λυπάστε, λυπηθείτε τους ακροατές».

Το σχετικό απόσπασμα έπαιξε στο «Πρωινό» και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σχολί��σε ότι πρόκειται για «δημοσιογραφία της γαλότσας».

Τότε «άναψαν τα αίματα» και ο Θέμης Μάλλης, το πρωί της Πέμπτης απάντησε στον «αέρα» της εκπομπής.

«Σχολιάστηκε από την παρέα του Πρωινό στον ΑΝΤ1 το γεγονός ότι η Φαίη Τσουράκη, η πολύ καλή δική μας συνάδελφος, ρώτησε την κ. Κατερίνα Λέχου για το αν θα υιοθετούσε η ίδια και για να είμαι ακριβής πως βλέπει τις περιπτώσεις υιοθεσίας. Αυτή την ερώτηση η Φαίη δεν την έκανε τυχαία στην κ. Λέχου, γιατί η κ. Λέχου ήταν σε εκδήλωση με κεντρικό περιεχόμενο τα παιδιά και τη μητρότητα. Από μία παρεξήγηση η κ. Λέχου κατάλαβε ότι την ρωτούσαν γιατί η ίδια δεν έχει αποκτήσει παιδί ή αν θέλει η ίδια να αποκτήσει παιδί και απάντησε με έναν τρόπο λίγο τσαντισμένο. Αυτό το απόσπασμα σχολιάστηκε ��πό τον πολύ καλό συνάδελφο και φίλο μου, Στέφανο Κωνσταντινίδη, ως δημοσιογραφία της γαλότσας. Επειδή πέρα από τη δημοσιογραφία της γαλότσας υπάρχει και το σχόλιο της γαλότσας, καλό θα είναι πρώτα να γνωρίζουμε για ποιο λόγο ο celebrity βρίσκεται σε μία εκδήλωση. Η κ. Λέχου ήταν γι’ αυτό εκεί, για τη μητρότητα και τα παιδιά και γι’ αυτό ρωτήθηκε. Όλο αυτό έγινε μια παρεξήγηση για να καταλήξουμε σε ένα σχόλιο της γαλότσας που καλό θα είναι να μην το κάνουμε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…