«Γέμισε» μαμάδες το πλατό! Το μεσημέρι της Τετάρτης η Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένη στην εκπομπή της την Υβόννη Μπόσνιακ. Οι δύο γυναίκες αποκάλυψαν πως είναι τόσο καλές φίλες που κατά τη διάρ��εια της εγκυμοσύνης τους - μιας και συνέπεσαν – τα έλεγαν συνέχεια!

Η ωραία Ελένη, μάλιστα, αποκάλυψε τι έλεγαν στα τηλεφωνήματά τους. «Λοιπόν, με την Υβόννη, δε νομίζω να μας έχει πιάσει το μάτι κανενός…», είπε και συνέχισε: «Όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τη δικιά της και τη δικιά μου τα λέγαμε συνέχεια. Τις εξετάσεις, τις αγωνίες, αν μεγάλωσε η κοιλιά, πόσο βάρος…».

Η πρώτη λέξη που είπε η 20 μηνών κόρη της Υβόννης και του Αντώνη Ρέμου, Ελένη, είναι «γκολ», ενώ η 19 μηνών κόρη της παρουσιάστριας κα�� του Ματέο Παντζόπουλου μετά τις λέξεις «μαμά» και «μπαμπά» είπε «μπάλα»!

Στη συνέχεια, αναφέρθηκαν και στα κιλά που είχε πάρει η καθεμιά, αλλά και στο πως τα έχασαν.

Τέλος, εξομολογήθηκε και για τη στιγμή που συνάντησε τυχαία την Υβόννη Μπόσνιακ, τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης, αλλά ακόμα δεν είχε ενημερωθεί για τα χαρμόσυνα νέα της φίλης της: «Θυμάμαι που σε είχα πετύχει στο αεροδρόμιο και σου λέω «Υβόννη πώς έχεις ομορφύνει έτσι; Σαν να πήρες κιλά και σου πάει τόσο πολύ»! Και γυρνάς με κοιτάς και μου λες «Ε, ναι, έχω πάρει 2-3». Και σου λέω «Είσαι κούκλα, μην τα χάσεις»! Δεν είπες τίποτα, αλλά ούτε εγώ σκέφτηκα κάτι».