Καθηλωτικό είναι το σημερινό επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς «Ζωή μου» που προβάλλεται καθημερινά στις 15.25 από τη συχνότητα του Star!

Ο Γιάννης πηγαίνει έξαλλος στο πορνείο και φοβερίζει τον μπράβο να μην τον εκβιάσει ξανά.
Η Δήμητρα ζητά από τον Κώστα να βρει μια παιδοψυχολόγο για τη Ζωή και εκείνος καλεί στο σπίτι για φαγητό τον Αντώνη με την Πάολα για να συναντήσει η δεύτερη διακριτικά το παιδί.

Η Βέτα, γυρνώντας από το βιβλιοπωλείο, βρίσκει στην πόρτα του σπιτιού μια ανθοδέσμη, που όμως, όταν καλεί το Λίνο για φαγητό, καταλαβαίνει ότι δεν την έστειλε εκείνος. Ο Αλέξανδρος, μετά το τηλέφωνο του Πέτρου, πηγαίνει στο σπίτι και πιάνει τον Χρήστο και τη Ναταλία μαζί.

Ο Ηλίας πηγαίνει τη Νίνα να δει ένα κτίριο για το ίδρυμα που θέ��ει να φτιάξει για τα ορφανά, την ώρα που ο Θέμης εκμυστηρεύεται στον Κοπέογλου την αγάπη του για τη γυναίκα του αδερφού του.

Ο Αντώνης πληροφορεί τη Μάνια ότι η Αννίτα έχει σκοπό να βάλει συμπαρουσιάστρια δίπλα της στην καινούργια εκπομπή που της υποσχέθηκε κι εκείνη πιστεύει ότι η μόνη λύση είναι να καταφέρουν να ανεβάσουν τα νούμερα στην ήδη υπάρχουσα που θέλουν να κόψουν. Η λύση γι’ αυτό είναι το αφιέρωμα στον Καλλέση…