​Μερικές ημέρες μετά την απόφαση του ΣτΕ το οποίο έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες, ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος θυμίζουμε πως μετά την ανακοίνωση της απόφασης έχασε την ψυ��ραιμία του και επιτέθηκε στην Δικαιοσύνη, απάντησε ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ για το μέλλον του στον Alpha, αλλά και για τις σχέσεις του με τον Δημήτρη Κοντο��ηνά.

Κάνοντας «ποδαρικό» στην πρεμιέρα της εκπομπής «ΌΛΑ Ξεκόλλα», ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε στην ερώτηση του Θέμου Αναστασιάδη, αν «μιλιούνται» με τον Δημήτρη Κοντομηνά, καθώς πρόσφατα δημοσιεύματα τον ήθελαν σε πλήρη διάσταση απόψεων με τoν Alpha:

«Ξέρω ότι έχει δεχτεί πιέσεις όλα αυτά τα χρόνια για να με διώξει αλλά προς τιμήν του δεν το έκανε ποτέ. Είναι δυνατόν με έναν άνθρωπο που έχω συνεργαστεί και του είμαι ευγνώμων για όλα αυτά και κυρίως για το ότι δεν παρενέβη ποτέ στη δουλειά μου να είμαι αγνώμων ενώ δουλεύω σε αυτόν τον χώρο; Δεν είναι η φύση μου, και η ψυχολογία μου. Είμαι ευγνώμων απέναντι στον οποιοδήποτε άνθρωπο μου έχει κάνει καλό. Τον σέβομαι και θα τον σέβομαι. Δεν ξέρω ο ίδιος… Διαβάζω διάφορα κι εγώ! Μπορεί στα νεύρα του, παιδί του είναι, κανάλι του είναι (o Αlpha)… να στεναχωριέται. Μπορεί να πει δέκα πράγματα. Πρέπει εγώ να τα πάρω τοις μετρητοίς και να καθίσω να μετράω τα λόγια που λέει πάνω στα νεύρα του; Τα λόγια που λέγονται πάνω στα νεύρα τα πετάς και δεν τα βάζεις στη ζυγαριά. Εγώ δεν θα τα βάλω κι ας έρθουν χίλιοι να με πιέσουν!» είπε, προσθέτοντας πως:

«Μιλιόμαστε, δεν υπήρχε τέτοιο θέμα».

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑLPHA ΔΗΛΩΣΕ:

«Εγώ ήμουν εκεί που ήμουν, έκανα την δουλειά που έκανα, αυτή συνεχίζω να κάνω. Ή θα την κάνω ή δεν θα την κάνω… Θα δούμε. Είμαι εκεί που είμαι, με την έννοια ότι δεν έχω αλλάξει κάτι. Το trailer μου εκεί παίζεται. Ο Alpha είναι ο χώρος που δουλεύω πάνω από 11 χρόνια», προσθέτοντας πως ούτως ή άλλως «από την αρχή είχα συνεννοηθεί πως ο,τι είναι να συζητήσω να κάνω, θα το συζητήσω μετά τον Φεβρουάριο».

Τόνισε δε όλο νόημα, πως «και εγώ ακούω διάφορα. Η λογική μου είναι πως όταν ακούς πάρα πολλά, πιάσε κατάρτι σαν τον Οδυσσέα. Πιάνεις κατάρτι και περιμένεις να τελειώσουν οι Σειρήνες για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Είναι καλό να ακούς, αλλά κακό και λάθος να κατεβαίνεις κάθε φορά που κάτι ακούς. Είναι λάθος να χάνεις τον στόχο σου για αυτό που έχεις στο κεφάλι σου. Σέβεσαι αυτόν που μιλάει, αλλά σέβεσαι και την διαίσθηση σου και τον δρόμο σου».

«ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BULLYING-ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ»

Τέλος, ο Λάκης Λαζόπουλος εξέφρασε την άποψη πως «ζούμε σε μια περίοδο ηλεκτρονικού bullying. Αυτή τη στιγμή το διαδίκτυο δεν είναι δημοκρατικό. Είναι ένα δεξιό, ακροδεξιό διαδίκτυο. Η καινούργια δουλειά είναι υβριστής διαδικτύου. Την ημέρα του ΣτΕ για ένα άρθρο που έγραψα, δημιουργήθηκαν 90 ψεύτικοι λογαριασμοί για να μου απαντήσουν. Από τους 100 οι 90 ήταν ψεύτικοι. Ξέρω κι εγώ να τσεκάρω. Υπάρχει ένας στρατός που πληρώνεται από κόμματα ή επιχειρηματίες ώστε να μην υπάρχει καμία γνώμη. Είμαι κατά του ηλεκτρονικού bullying γιατί εγώ το αντέχω, ξέρω από πού προέρχεται και σε τι αποσκοπεί. Επειδή μου επιτίθενται 1.000 δεν θα σταματήσω να έχω γνώμη.Είναι μια αλλοίωση και αλλοτρίωση του διαδικτύου. Φτιάχνουν στρατιές ηλεκτρονικών δολοφόνων επί πληρωμή, που δολοφονούν όποιον δεν τους αρέσει και τον εξορίζουν από τη νομιμότητα να μιλάει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έχασε την ψυχραιμία του και ο Λαζόπουλος: Επιτίθεται στη Δικαιοσύνη!

Πλήρης διάσταση απόψεων Λαζόπουλου- Alpha

Δήμος Βερύκιος: Για ποιον είπε ότι έδινε «φιάλη οξυγόνου» στον ΣΥΡΙΖΑ;