Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό» ήταν τη Δευτέρα η Σμαράγδα Καρύδη. Και ενώ, όσο η κουβέντα είχε για βασικό της θέμα τα επαγγελματι��ά της και το καλοκαίρι της όλα έβαιναν καλώς, όταν η συζήτηση πήγε να κινηθεί γύρω από τον σύντροφό της, Θοδωρή Αθερίδη, άρχισαν τα ευτράπελα…

«Δεν θέλω να σε ρωτήσω τίποτα άλλο γιατί έχω καταλάβει ότι έχεις ψιλοβαρεθεί να σε ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια» είπε αρχικά η παρουσιάστρια με την ηθοποιό να απαντάει καταφατικά.

«Έχεις βαρεθεί, κι επειδή ξέρω ότι δεν θα απαντήσεις κάτι άλλο, να πω τι θα απαντούσες;» συνέχισε η Φαίη Σκορδά με την Σμαράγδα Καρύδη να συμπληρώνει: «Πες τα μόνη σου, μην κουράζομαι» με την σύζυγ�� του Γιώργου Λιάγκα να απαντάει ως άλλη… Καρύδη: «Είμαστε πάρα πολύ καλά, όχι, δεν θέλω να παντρευτώ. Δεν μου αρέσει τον νυφικό και όλη αυτή η διαδικασία, όχι ότι είμαι εναντίον του γάμου, αλλά δεν θα παντρευόμουν και παιδιά δεν πρόκειται να κάνω. Τέλεια τα είπαμε όλα. Είπα, δεν θα την ρωτήσω, δεν θέλω, την ρωτάνε συνέχεια τα ίδια. Τελείωσε, πάμε για άλλα. Ετοιμάζεις κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση;»