Πρώτο θέμα είναι σήμερα σε όλες τις εκπομπές η απόφαση του ΣτΕ, σύμφωνα με την οποία ο νόμος Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες κρίθηκε αντισυνταγματικός.

Η εν λόγω είδηση δεν πέρασε ασχολίαστη και από την Τατιάνα Στεφανίδου, μέσα από την εκπομπή της το απόγευμα της Πέμπτης.

«Σήμερα είναι μια ανακουφιστική μέρα για όλους τους εργαζόμενους στην τηλεόραση… όλοι χαμογελάμε», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Epsilon, ενώ στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν όταν η συζήτηση κινήθηκε γύρω από την ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, αλλά και των σχολίων που έκανε στο Facebook ο αναπληρωτής υπουργός υγείας, Παύλος Πολάκης.

«Πετάνε σανό! Τι λένε; “Αχ δεν θα έχουνε τα παιδάκια να πάνε στον παιδικό σταθμό γιατί δεν πληρώσανε τα κανάλια”. Τον λαϊκισμό, εκτός από τους πολιτικούς, μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν και οι δημοσιογράφοι και στον λαϊκισμό να απαντήσουν με λαϊκισμό. Τα παιδάκια δεν θα πάνε παιδικό σταθμό επειδή δεν κλείσανε τα κανάλια; Δηλαδή τα παιδάκια όταν έκλεισαν οι τράπεζες είχαν να φάνε; Είχαν να φάνε όταν μπήκε η οικονομία μας σε ύφεση επειδή έγιναν τεράστια λάθη την πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ; Και τώρα δεν έχουν επειδή το ΣτΕ δεν έκλεισε τα κανάλια; Αυτός ο λαϊκισμός πρέπει να σταματήσει!», είπε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «αυτόν τον λαϊκισμό εφάρμοζαν και με τους αυτοκτονηθέντες, που έχουν πολλαπλασιαστεί. Πριν τις εκλογές του 2015, έλεγαν ότι έπρεπε να στήσουμε ανδριάντα στους αυτοκτονηθέντες λόγω της κρίσης, τώρα που αυτοκτονούν, είναι άλλη ιστορία».