Καλεσμένος ήταν την Πέμπτη ο Πέτρος Φιλιππίδης σε πρωινή εκπομπή και δεν μίλησε μόνο για τα επαγγελματικά του νέα και σχέδιά, αλλά έζησε και ένα.. αμήχανο στιγμιότυπο με την παρουσιάστρια της εκπομπής Φαίη Σκορδά.

Ο ηθοποιός που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Και τώρα οι δυο μας» στο Θέατρο Μουσούρη, μιλώντας με την οικοδέσποινα της εκπομπής «Το Πρωινό», έδειξε να βρέθηκε σε… δύσκολη θέση μετά από ερώτησή της.

«Να ρωτήσω κάτι τελευταίο; Αν θέλεις να πεις κάτι, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Με τον Μπακαλόγατο κάτι έχει γίνει;» ρώτησε η Φαίη αναφερόμενη στην προηγούμενη παράσταση του ηθοποιού και εκείνος απορημένος, απάντησε: «Τι έχει γίνει με τον Μπακαλόγατο;», αφήνοντας την παρουσιάστρια σε αμηχανία. «Τίποτα εντάξει, άσ΄ το» απάντησε εκείνη με τη σειρά της, δείχνοντας ότι δε θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα με τον ηθοποιό να απαντάει ξανά: «Ταράχτηκα! Επιτυχία έχει γίνει».

Όσο για το λόγο που η παρουσιάστρια έκανε αυτή την ερώτηση; Τα δημοσιεύματα που θέλουν την εν λόγω θεατρική παράσταση να έχει οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες, μιας και η σύζυγος του αειμνήστου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Μουζάκη, ο οποίος είχε γράψει τη μουσική στην ταινία και στο θέατρο το 1963, κατηγορεί τον Πέτρο Φιλιππίδη πως δεν πήρε ποτέ πνευματικά δικαιώματα από τη μουσική της θεατρικής παράστασης και θεωρεί απαράδεκτο να απαλείφεται το όνομα του Γιώργου Μουζάκη από το έργο.