Καθηλωτικό είναι το σημερινό επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς «Ζωή μου» που προβάλλεται καθημερινά στις 15.25 από τη συχνότητα του Star!

Ο Κώστας ανακοινώνει στη Δήμητρα ότι θα φύγει για το Παρίσι και χωρίς να το αντιληφθεί, τον ακούει η Ζωή, που κλείνεται στον εαυτό της απαρηγόρητη.

Ο Πέτρος, βλέποντας τη Ναταλία να ξανασμίγει με τον Χρήστο, δεν αντέχει και τελείως αυθόρμητα παίρνει την πρωτοβουλία και την φιλάει. Ο Μάνος, προσπαθώντας να αποφύγει να πραγματοποιήσει τη νέα εξωφρενική απαίτηση του Ηλία, σχετικά με τον άνθρωπο που δίνε�� πληροφορίες, τού αντιπροτείνει να προσπαθήσουν να τον μπλοκάρουν με νόμιμο τρόπο, αποκαλύπτοντας το ξέπλυμα χρήματος που κάνει.

Η Μάνια προσπαθώντας να ξεφύγει από τις απειλές του επιστάτη, βάζει άνθρωπο να βρει τα σκοτεινά σημεία στο παρελθόν του, ώστε να μπορέσει κι εκείνη να τον εκβιάσει. Η Πάολα αποφασίζει να επιστρέψει δυναμικά στον εθελοντισμό και ζητά τη βοήθεια του Αντώνη για να καταφέρουν να συγκεντρώσουν χρήματα για τις οικογένειες που υποφέρουν.

Ο Θέμης συναντάει τον Πάνο και του δίνει πληροφορίες για τη δουλειά με τα λύματα, ενώ η Νίνα συναντά τη Δήμητρα και της ζητά να την αφήνει να πηγαίνει να βλέπει την εγγονή της…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ