Συγκλονιστικές εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Bahar», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 14:20, από το Star.

O Αρντά τσακώνεται με τον Μεχμέτ – Εμίρ όταν μαθαίνει πως έδιωξε τη μητέρα του από την έπαυλη. Μαζί με τη μητέρα του φεύγουν για να βρουν τη Μουγκιέ, η οποία συναντιέται κρυφά με τον Μπερκ, χωρίς, όμως, να καταφέρουν να την πάρουν μαζί τους.

O Μπερκ μαθαίνει αργότερα ότι απολύεται από την εταιρεία, που δουλεύει, καθώς ο Αρντά έχει μιλήσει με το αφεντικό του. Όταν η Χασρέτ επιστρέφει σπίτι της, συνειδητοποιεί ότι έχει ξεχάσει το κολιέ της στο εξοχικό του Μεχμέτ - Εμίρ.

Αμέσως φεύγει για να το πάρει, αλλά συναντιέται με τη Χιούλγια και τη Φούλγια. Ο Μεχμέτ - Εμίρ την επισκέπτεται το βράδυ στο σπίτι της και της ζητάει να παντρευτούν. Η Χασρέτ δε θέλει, αλλά ο Μεχμέτ - Εμίρ είναι αποφασισμένος να ζήσουν την ευτυχία, που τους στέρησαν. Την επόμενη μέρα συναντιέται με τη Φούλγια, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Όμως, η Φούλγια αρνείται κατηγορηματικά να του δώσει διαζύγιο. Η Εφσούν και η Μπαχάρ βγαίνουν για φαγητό και καταλήγουν να παρακολουθούν τον Ισμαήλ, που είναι σε μια καφετέρια με μια κοπέλα…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ