Την αγωνία τους για το μέλλον των δύο χιλιάδων εργαζομένων, που βρίσκονται υπό την απειλή της ανεργίας, από το νόμο Παππά, εξέφρασαν την Τρίτη δημοσιογράφοι και τεχνικοί, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα πο�� στα ΜΜΕ υπήρχε στάση εργασίας.

«Βλέπει ο κόσμος πια ότι μιλάμε για 2000 εργαζόμενους, οι οποίοι από αυτούς οι 10 - 20 είναι γνωστοί. Οι υπόλοιποι είναι άνθρωποι καθημερινής εργασίας, δύσκολης εργασίας...��, δήλωσε ο Μάκης Διόγος, μέλος του ΔΣ ΕΣΗΕΑ, ενώ �� Πρόεδρος Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αθήνας, Γιώργος Σκεπετζάκης «κατήγγειλε»: «3.500 άνθρωποι μιλήσανε στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ πριν από μερικές μέρες. Ούτε ένας από αυτούς δεν είπε ούτε μία λέξη για τους εργαζόμενους που πετάνε στο δρόμο».

Την δική του αγωνία εξέφρασε στην κάμερα και ο Πάνος Σαράτσης, δημοσιογράφος του Mega Channel: «Δεν είναι μόνο οι 2000 εργαζόμενοι που μένουν στο δρόμο χωρίς καμία μέριμνα, κανένα σχέδιο, αλλά και οι μισθοί πείνας για αυτούς που θα έχουν δουλειά στο νέο τηλεοπτικό τοπίο»

Το πρωί της Τετάρτης, οι εργαζόμενοι του Mega πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ζητώντας την αποδέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. , ώστε να αποπληρωθούν τα δεδουλευμένα και οι αποζημιώσεις τους. «Έχω δύο κοριτσάκια μικρά. Πάμε για 6 μήνες απλήρωτοι...», είπε ο Ανέστης Πανουργιάς, διευθυντής παραγωγής του μεγάλου καναλιού.

Με το βλέμμα στραμμένο στη σημερινή συνεδρίαση του ΣτΕ, η αγωνία όλων αυτών των ανθρώπων, που κινδυνεύουν να βρεθούν στο... δρόμο, κορυφώνεται...