Οι θαυμαστές της παραλίγο να βγάλουν… silver alert για το είδωλό τους που μετά τη ληστεία που δέχτηκε στο Παρίσι είναι σε κατάσταση σοκ και εξαφανισμένη από προσώπου γης.

Το σοκ της είναι τόσο μεγάλο, δε, που αυτό το διάστημα δεν παίρνει μέρος στα γυρίσματά του ριάλιτί που την έκανε εκατομμυριούχο.

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν κυκλοφορεί, αλλά ότι μάλλον ήταν «τυχερή» και οι παπαράτσι δεν την «τσάκωσαν». Δε συνέβη το ίδιο, όμως, και το βράδυ της Τρίτης, οπότε και η πληθωρική τηλεπερσόνα απαθανατίστηκε ενοχλημένη από την ύπαρξη φωτογράφων μέσα στην λιμουζίνα με τον Κάνι Γουέστ, φορώντας μαύρα ρούχα και καθόλου μακιγιάζ.

ka1_8.jpg

Η 36χρονη Κιμ δεν θα μπορούσε να μην συνοδέψει τον άντρα της στη συναυλία του στο Λος Άντζελες, ενώ εντύπωση προκάλεσε και το ότι έφυγε από το σπίτι της «απεριποίητη».

Βάζοντας το χέρι μπροστά στο πρόσωπό της για να μην την φωτογραφίσουν, το αυτοκίνητο έγινε «καπνός» σε λίγα λεπτά, αλλά έστω μία λήψη ήταν αρκετή για να φανεί πόσο επηρεασμένη είναι ακόμη από την ληστεία.

ka2_6.jpg

‘Οταν έφτασαν στο Forum, όπου έγινε η συναυλία, μπήκε από την πόρτα των παρασκηνίων και δεν εμφανίστηκε πουθενά στο χώρο της συναυλίας...

ka3_5.jpg