Κρίση ξέσπασε στην εφημερίδα «Αυγή» με αποτέλεσμα να δηλώσουν παραίτηση τα μέλη της διοίκησης, κίνηση που ωστόσο δεν έχει επισήμως επιβεβαιωθεί.

Η γκρίνια στην εφημερίδα έχει ξεσπάσει εδώ και καιρό και στρέφεται κυρίως κατά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ που θεωρείται πως έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους τα κομματικά Μέσα, με την κυκλοφορία της εφημερίδας να είναι εξαιρετικά χαμηλή και τα οικονομικά της να αποτελούν σημείο τριβής.

Στο ΔΣ που έγινε το βράδυ της Τρίτης πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε καυγάς ανάμεσα στον διευθύνοντα σύμβουλο Δημήτρη Στούμπο και στον γενικό γραμματέα του κόμματος Παναγιώτη Ρήγα. Μετά από αυτό, ο Δημήτρης Στούμπος υπέβαλε την παραίτησή του με τον πρόεδρο Βασίλη Μουλόπουλο και τον διευθυντή Κώστα Νικολακάκο να λένε πως αν παραιτηθεί ο Στούμπος, θα παραιτηθούν και αυτοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποστάσεις κράτησε η Ράνια Σβίγκου η οποία και διαχώρισε τη θέση της.

Τις αναφορές περί παραίτησης της διοίκησης της εφημερίδας, διαψεύδει η «Αυγή».

Σε ανακοίνωση της «Αυγής», που δ��μοσιεύεται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας, υπογραμμίζεται πως «την τελευταία ώρα κυκλοφορούν στα social media διάφορες ανευθυνότητες περί παραίτησης της διοίκησης της Αυγής σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην εφημερίδα και άλλα παρόμοια ηχηρά. Δεν ισχύουν».

ddddd.jpg