Τα έδωσε όλα! Κυριολεκτικά! Και τα έδειξε κιόλας! Η Ρία Αντωνίου καβάλισε το ροζ στύλο που είχε στηθεί στο κέντρο της σκηνής σόου χορού της ιταλικής τηλεόρασης και έκανε τους… γείτονές μας να αγαπήσουν – κι άλλο – τις Ελληνίδες!

Η ξανθιά καλλονή έκαψε καρδιές με τον χορό της, στο σόου «Colorado» και έκοψε την ανάσα, τόσο με το αποκαλυπτικό σύνολό της, που αποτελούταν από ένα μαύρο κορμάκι και ζαρτιέρες, όσο και με τις… στάσεις και το λάγνο βλέμμα της.

Λίγες ώρες πιο πριν, το εντυπωσιακό κορίτσι που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Ιταλία και έχει συμμετέχει σε διαφημίσεις, ιταλικά show και ταινίες, στην γειτονική χώρα, είχε κλέψει τα βλέμματα – για διαφορετικούς λόγους αυτή τη φορά – και στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ρώμης.

yyyyyyyy.png

Εκεί, η Ρία εμφανίστηκε με μία μακριά μαύρη τουαλέτα με εντυπωσιακό μπούστο, ενώ πόσταρε και φωτογραφία της στο Instagram, από την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Στη φωτογραφία, όμως, δεν ήταν μόνη, αλλά είχε στην αγκαλιά της το γνωστό σχεδιαστή Guillermo Mariotto, εμφανώς «ζαλισμένο» από το εντυπωσιακό μπούστο της.