Καθηλωτικό είναι το σημερινό επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς «Ζωή μου» που προβάλλεται καθημερινά στις 15.25 από τη συχνότητα του Star!

Οι συνέπειες από τη δημοσίευση των φωτογραφιών της Δήμητρας με τον Κώστα είναι άμεσες. Ο Θέμης διαπληκτίζεται μαζί του και τον κατηγορεί για ανευθυνότητα και έλλειψη προστασίας απέναντι στη Δήμητρα και τη Ζωή.

Η Μάνια, έξαλλη, ζητάει εξηγήσεις από τον Γιάννη για τον ιατρικό φάκελο της Στέλλας, που ανακάλυψε στο γραφείο του γυναικολόγου, τη στιγμή που τα δακτυλικά αποτυπώματα στο αυτοκίνητο του Αλέξανδρου αποκαλύπτουν τον υπεύθυνο.

Ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι του, παρά τις αντιρρήσεις των γιατρών και ο Αντώνης τον επισκέπτεται εκεί για να τον πείσει να ψάξει να βρει ποιος είναι μέσα στην αστυνομία, που διοχετεύει τις πληροφορίες τους στο καρτέλ. Η Στέλλα ζητά την άδεια από τον άντρα της να πάρει μαζί της τη Βέτα στα εγκαίνια του ξενοδοχείου που είναι καλεσμένη. Ο δικηγόρος της οικογένειας Δρούση πληροφορεί τους άμεσα εμπλεκόμενους ότι η διαθήκη του Άγη είναι έτοιμη να ανοιχτεί...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ