Μία από τις καλύτερες ταινίες δράσεις, που «παντρεύει» το δραματικό ρεαλισμό και τη θεαματική περιπέτεια, μεταδίδει απόψε, στις 22:00, στο Star!

Ο λόγος για «Το Καρφί (Snitch)», σε σκηνοθεσία Ρικ Ρόμαν Βο, με πρωταγωνιστές τους Ντουέιν Τζόνσον, Ναντίν Βελάσκες, Τζον Μπέρνθαλ και Σούζ��ν Σαράντον.

SNITCH 1 (800x533).jpg

Ο επιχειρηματίας Τζον Μάθιους συντρίβεται όταν ο 18χρονος γιος του Τζέισον δέχεται ποινή δεκαετούς κάθειρξης όταν συλλαμβάνεται με ένα πακέτο που του έδωσε ένας φίλος του, το οποίο χωρίς να γνωρίζει περιείχε παράνομες ναρκωτικές ουσί��ς.

SNITCH 3 (800x533).jpg

Όταν ο Τζέισον απορρίπτει μια προσφορά από την πολιτικά ��ιλόδοξη Γενική Εισαγγελέα Τζοάν Κίγκαν για μείωση της ποινής του, παρέχοντας αποδεικτικά στοιχεία εναντίον κάποιου άλλου, ο Τζον ζητά από την Κίγκαν να εισχωρήσει ως μυστικός πράκτορας στον κόσμο των ναρκωτικών για να βρει τα στοιχεία που ζητά.

SNITCH 4 (800x450).jpg

Ο Τζον διεισδύει σε μια βίαιη συμμορία της οποίας αρχηγός είναι ένας ανελέητος έμπορας ναρκωτικών, ο Μαλίκ, αλλά στην προσπάθειά του να σώσει τον γιο του, θέτει σε κίνδυνο έναν άλλο αθώο. Όταν απροσδόκητα αποκαλύπτει έναν σημαντικό «παίχτη» στο μεξικανικό καρτέλ ναρκωτικών, η ��δη επικίνδυνη περιπέτεια μετατρέπεται σε δυνητικά θανάσιμη…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!