Στα παρασκήνια του «The 2Night Show» βρέθηκε το «Happy Day» και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για όλα: για τις τηλεοπτικές άδειες, το «μαύρο» στα κανάλια αλλά και τη σχέση του με τα ��εριοδικά.

Για τις τηλεοπτικές άδειες και το "μαύρο" στα κανάλια

«Εγώ είμαι ένας εργαζόμενος, ένας υπάλληλος! Αυτά τα 25 χρόνια έχω το άγχος αν θα έχω κάθε χρόνο δουλειά ή αν δεν θα έχω. Είναι κάτι που μπορεί ο κόσμος να μην το καταλαβαίνει! Πάντα είχα το άγχος τι θα γίνει με το συμβόλαιο και αν θα πάει καλά η εκπομπή. Δεν είναι η δουλειά μας σίγουρη!» ανέφερε και πρόσθεσε: «Χαίρομαι πολύ που ο Ant1 πήρε άδεια αλλά στεναχωριέμαι για τα υπόλοιπα κανάλια. Δεν κοιτάς ποτέ το δέ��τρο, κοιτάς το δάσος! Μου φαίνεται τρομακτικό αυτό που πάει να συμβεί. Μου φαίνεται ότι ζούμε σε μεσαιωνικές εποχές για αυτά που συμβαίνουν! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να μείνουν άνεργοι όλοι αυτοί οι άνθρωποι! Κάνουμε μια πολ�� δύσκολη δουλειά! Δηλαδή, μακάρι να καταλάβαινε ο κόσμος τι συμβαίνει με τους τεχνικούς, πόσες ώρες δουλεύουν, τι κούραση τραβάμε».

«Ας το καταλάβει ο οποιοσδήποτε κυβερνάει –γιατί δεν το πάω κομματικά- ότι στην περίοδο της κρίσης η τηλεόραση είναι από τις μοναδικές στιγμές χαράς για τον κόσμο. Ας αφήσουν λίγο τον κόσμο να χάρει! Άστον να χαρεί λίγο, να γελάσει! Άστον!» τόνισε.

Η σχέση του με τα περιοδικά

«Δεν ασχολούμαι πια με τα περιοδικά. Έχω περάσει στην επόμενη κλίμακα. Ζήτησα συγνώμη, δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά! Δεν κάνω πια φωτογραφίσεις. Θα τους παρακαλούσα να μην ασχοληθούν ξανά μαζί μου! Είμαι αυτός που τους παρακαλούσε στο παρελθόν να με βάλουν στα περιοδικά όταν ξεκινούσα. 25 χρόνια κάνω α��τή τη δουλειά. 15 χρόνια στην Αθήνα βγήκα πολλές φορές στα περιοδικά. Δεν μπορώ άλλο. Εκτιμώ πολύ τη δουλειά τους. Έχουμε καταπληκτικά περιοδικά στην Ελλάδα. Δεν θέλω, δεν γουστάρω, δεν έχω πια αυτή τη διάθεση (να βγω στα περιοδικά). Το πέρασα, το ζήτησα, πλήρωσα, νομίζω ότι έχω φύγει από το ταμείο και δεν χρωστάω σε κανέναν τίποτα. Ούτε μου χρωστάνε, ούτε χρωστάω!

Παράλληλα, απάντησε και στα δημοσιεύματα που θέλουν την καθημερινή απογευματινή του εκπομπή «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» να κόβεται

«Με τη "Μαμά" παρακαλάω εδώ και έξι μήνες να σταματήσει. Ψάχνω να βρω παρουσιαστή. Το έχουμε αναφέρει πάρα πολύ καιρό πως η εκπομπή θα πήγαινε μέχρι το Δεκέμβρη. Το είχα πει κιόλας και στο σταθμ�� ότι δεν μπορώ να το παρουσιάσω παραπάνω», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ