​Καθηλωτικό είναι το σημερινό επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς «Ζωή μου» που προβάλλεται καθημερινά στις 15.25 από τη συχνότητα του Star!

Η Νίνα επισκέπτεται τη Δήμητρα με σκοπό να την πείσει να πάρει εκείνη το παιδί, όμως οι προσπάθειές της αποτυγχάνουν, μιας και η Δήμητρα δεν ακούει κουβέντα. Ο Γιάννης παραδέχεται στον Μάνο ότι έχει σχέση με τη Μάνια και ότι είναι ερωτευμένος μαζί της, ενώ εκείνη τυχαία μαθαίνει πως ο Γιάννης με τη Στέλλα κάνουν προσπάθειες για να κάνουν παιδί και γίνεται έξαλλη.

Παράλληλα ο Αλέξανδρος αρχίζει να έχει αμφιβολίες για την ενοχή του Πέτρου σε σχέση με το βιντεάκι που διέρρευσε, παρά το ότι μαθαίνει ότι στάλθηκε από τον υπολογιστή του Πέτρου. Η Βέτα εκμυστηρεύεται στη Στέλλα την επιθυμία της να ξαναβρεθεί με τον Λίνο, αλλά ως Λένα.

Ταυτόχρονα ο Ηλίας διαρρέει στον τύπο φωτογραφίες της Δήμητρας, του Κώστα και της Ζωής από την παραλία με σκοπό να υποχρεωθεί να υποχωρήσει η Δήμητρα, λυγίζοντας μπροστά στον δημόσιο εξευτελισμό. Το γεγονός αυτό όμως κάνει έξαλλο τον Θέμη, που παραδέχεται στη μητέρα του πως ο λόγος που υποστηρίζει τη Δήμητρα τόσο πολύ, είναι ότι την αγαπά…