Απαντήσεις δεν έχουν δοθεί, παρόλο που τόσο η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, όσο και οι θαυμαστές του την περιμένουν διακαώς. Πριν από 8 μήνες, ο Παντελής Παντελίδης «έφυγε» από τη ζωή, αφήνοντας αναπάντητα «γιατί» και «πώς».

Η Αθηνά Παντελίδου, μητέρα του τραγουδιστή που λατρεύτηκε απόλυτα από τον κόσμο και γνώρισε την επιτυχία μέσα σε εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα, ζητάει απαντήσεις στα ερωτήματα πο�� την βασανίζουν για τα όσα έγιναν εκείνο το ξημέρωμα και της στέρησαν το παιδί της.

Αν και όλο αυτό το χρονικό διάστημα, η δημόσια «εμφάνισή» της γίνεται είτε μέσω του δικηγόρου της οικογενείας, είτε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, το μεσημέρι της Τρίτης η κυρία Αθηνά μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που επιτρέπεται σε τηλεοπτικό συνεργείο να μπει στο χώρο του αδικοχαμένου λαϊκού τραγουδιστή!

Ο Παντελής Παντελίδης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, τον περασμένο Νοέμβριο είχε δώσει «οδηγίες» για το πώς ήθελε να είναι διακοσμημένος ο χώρος αυτός, σε συγκεκριμένο πρόσωπο. Αφίσες, ταμπέλες με το μονόγραμμά του, σε χρυσό και μαύρο (χρώματα που θεωρεί η οικογένεια ότι εκφράζουν τον θανόντα). Κρεμασμένη είναι και μια μπλούζα της ΑΕΚ με τον αριθμό 10, με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας που αγαπούσε πάρα πολύ και ακριβώς από κάτω υπάρχει και παιδική του φωτογραφία.

Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο καφέ της οικογένειας στη Νέα Ιωνία, όπου η Ρούλα Κουσκουρή όχι μόνο συνομίλησε με την οικογένεια του «Παντέλου», όπως συνήθιζαν να τον αποκαλούν οι φίλοι, αλλά αποκάλυψε και ότι η μητέρα του μπήκε στο τζιπ και κάθισε στην θέση του οδηγού και του συνοδηγού, σε μια προσπάθειά της να δει ιδίοις όμμασι τι έγινε το μοιραίο βράδυ και πώς συνέβη το τροχαίο.

«Θα σας κάνω μία αποκάλυψη, η μητέρα του Παντελή Παντελίδη, παρόλο που είναι σε αυτή την άθλια κατάσταση και συνεχίζει να πενθεί το παιδί ��ης. Πρωί και απόγευμα πηγαίνει στο κοιμητήριο, έκανε πέτρα την καρδιά της και μπήκε στο μοιραίο αυτοκίνητο. Κάθισε στη θέση του οδηγού, κάθισε στη θέση του συνοδηγού. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό!», αποκάλυψε η δημοσιογράφος της εκπομπής.