Τελικά εμπλέκεται ή δεν εμπλέκεται η Άννα Μαρία Λογοθέτη σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος;

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, η άλλοτε ξανθιά (και νυν μελαχρινή) τηλεοπτική σεξοβόμβα καταγγέλεται ότι είναι μπλεγμένη σε σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων, μιας και ο πρώην σύζυγός της Ιωάννης Μούστος φέρεται να την εμφάνιζε ως μέτοχο σε διάφορες εταιρείες που ελέγχονται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από ναρκωτικά.

10898148_10203942528300519_2869556829736865047_n.jpg
Το κορίτσι που έλαμψε στην τηλεόραση τη δεκαετία του ’90 και σήμερα ασχολείται με το ραδιόφωνο, έχει «τρεξίματα» με τη δικαιοσύνη, εξαιτίας του άντρα με τον οποίο έμεινε παντρεμένη από το 2003 μέχρι το 2013 και έγινε ο πατέρας του παιδιού της.

LOGOTHETI2.jpg
Ο πρώην σύζυγος εμφανίζεται να κατέχει σήμερα μια εταιρία στην οποία κατά το παρελθόν ήταν ιδιοκτήτης ένας έμπορος ναρκωτικών, ενώ σε άλλες περιπτώσεις την ίδια περίοδο εμφανιζόταν ως ιδιοκτήτρια η ίδια η ραδιοφωνική παραγωγός.

Μια πρώτη απάντηση έδωσε το πρωί της ��ρίτης στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, μέσα από την οποία, όμως, δεν απάντησε επί της ουσίας.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Και επειδή από αυτό το προφίλ , πάντα λέω την αλήθεια μου και χωρίς φόβο και με πάθος πάντα τοποθετούμε για όλα.....Ετσι και σήμερα .....την κατάλληλη στιγμή θα απαντήσω για τα " πυροτεχνήματα ειδησεογραφίας " που αναφέρουν το όνομα μου !!! Stay Tuned Λοιπόν...Καλημέρα Μας ;)».

"Δε θα δεχθώ να με δικάσει κανείς", απαντά η Άννα Μαρία Λογοθέτη

Το star.gr αναζήτησε και βρήκε την Άννα Μαρία Λογοθέτη, η οποία μας μίλησε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και παρέθεσε τη δική της πλευρά του νομίσματος. «Δε γνωρίζω αυτή την υπόθεση, γιατί ουδέποτε ρωτήθηκα από τις αρχές της Μάλτας για το εν λόγω θέμα. Δεν θα δεχθώ να με δικάσει κανείς, γιατί μέσω του δικηγόρου μου - αν συμβεί αυτό-, θα λάβω τα νόμιμα μέτρα».

Όσο για το πώς ενημερώθηκε για την εν λόγω υπόθεση; Όπως ισχυρίστηκε η ραδιοφωνική παραγωγός, «ήξερα ότι θα βγει αυτό το θέμα, γιατί εκβιάζομαι αρκετό καιρό τώρα, εκβιάζομαι από το οικογενειακό μου περιβάλλον. Δεν μπορώ να σας πω παραπέρα, το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι είναι εντελώς ανυπόστατο το κείμενο σε ό,τι αφορά και εμένα και τον πρώην σύζυγό μου. Είναι εντελώς ηλιθιότητες όλα αυτά που αναφέρουν και δεν ισχύουν. Έχουμε τις αποδείξεις και θα κινηθούμε νομικά»,Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή