Στα παλιά της λημέρια, το στούντιο της εκπομπής «Ελένη» επέστρεψε η Άση Μπήλιου, ωστόσο αυτή τη φορά ως καλεσμένη, καθώς, όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, η ίδια αποφάσισε να μείνει εκτός ΤV αυτήν την τηλεοπτική σεζόν.

Η Ελένη Μενεγάκη αφού υποδέχθηκε την πρώην συνεργάτιδά της ανέφερε: «Μας έλειψε, την ψάχνατε, την ψάχναμε κι εμείς, αλλά το κορίτσι μου το είχε πει από πέρυσι. Περίμενα εγώ μήπως αλλάξει γνώμη, αλλά όχι».

Στη συνέχεια η Άση Μπήλιου κάθισε στον καναπέ και εξομολογήθηκε πως «επιτέλους επέστρεψα στο γραφείο. Δεν γινόταν να τα κάνεις όλα και δεν γίνεται να τα κάνεις όλα καλά».

«Τα προηγούμενα δύο χ��όνια που ήταν δύσκολα για μένα και σε επίπεδο υγείας, έπρεπε να μαζέψω λίγο το πράγμα. Είχα αποφασίσει το κομμάτι του γραφείου να το αφήσω πίσω. Φέτος που τα πράγματα είναι αλλιώς, επιστρέφω εκεί, νιώθω καλύτερα, είμαι κι εγώ καλύτερα, έχω ενέργεια. Το παλεύω» τόνισε.

Το ξέσπασμα της Μπήλιου

Αφού ολοκλήρωσε τις ζωδιακές τις προβλέψεις, η αστρολόγος υποσχέθηκε στην Ελένη: «Θα ξανάρθω όποτε θες! Το λέω και δημόσια».

«Μου λείπεις!» της εξομολογήθηκε η Ελένη και τότε η Άση ξέσπασε αιφνιδιάζοντας ακόμα και την παρουσιάστρια.

«Κι εμένα, αλλά είπαμε… Μερικά πράγματα Ελένη δεν τα διαπραγματεύομαι! Τοξότης- Τοξότης αλλά… την αξιοπρέπειά μου και την υπερηφάνεια μου συγγνώμη αλλά είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο και επειδή αυτά θίχτηκαν δεν γίνεται να έχουμε άλλη σχέση. Όμως, it’s OK! Εγώ ευχαριστώ πάντα τους ανθρώπους, ακόμα και αυτούς που έφεραν στη ζωή μου δύσκολα, αυτούς που μπορεί να μη με εκτίμησαν, γιατί πάντα αυτοί είναι εκείνοι που με έσπρωξαν να πάω ένα βήμα μπροστά. Αυτοί που σε αγαπάνε και σε χαϊδεύουν, μπορεί να είναι ωραίο όλο αυτό αλλά δεν σε αφήνουν να πας πολύ μπροστά. Αυτοί που σου βάζουν δύσκολα και που μπορεί εκείνη τη στιγμή να τους θυμώνεις και μπορεί να έχεις εκείνη την ώρα και παράπονα, είναι αυτοί που σε πάνε παρακάτω».

«Πώς τ’ ακούσατε;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη τους συνεργάτες της. «Άστρα μη με μαλώνετε!», απάντησε χαμογελώντας η Άση Μπήλιου.