Το star.gr μαζί με τον ΚΟΥΚΛΟ του «Kara Sevda» στην Αθήνα-ΧΑΜΟΣ και τσιρίδες από τις fans του

Τι δήλωσε για τη χώρα μας ο 32χρονος Τούρκος ηθοποιός-ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Χαμός έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης όπου έφτασε (καθυστερημένα) ο κούκλος πρωταγωνιστής της σειράς «Kara Sevda».

9.jpg
Εκατοντάδες θαυμάστριές του –μικρές και μεγάλες- που είχαν μαζευτεί στο κτίριο της Πειραιώς 206, με το που τον είδαν μπροστά τους άρχισαν να τσιρίζουν ενώ προσπάθησαν να βγάλουν και φωτο μαζί του.

1.jpg
Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα από το star.gr, ο Μπουράκ Οζτσιβιτ, όπως είναι το όνομά του, ήρθε στην Ελλάδα με με αφορμή την πρεμιέ��α της ταινίας «My Brother» (στην οποία κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο), στο πλαίσιο της τριήμερης διοργάνωσης «Turkish Film Days», που θα διεξαχθεί το διήμερο 14 και 15 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

2.jpg
untitled.jpg
«Μας δίνει μεγάλη χαρά ότι η σειρά έχει απήχηση στην Ελλάδα. Μέσα από την καρδιά μου θέλω να σας πω ότι θα έρχομαι πάντα εδώ! Θα σας επισκέπτομαι συχνότερα! Έπρεπε να σας είχα επισκεφτεί νωρίτερα. Είμαστε αδέλφια και το όνομα της ταινίας μου σας το χαρίζω» ανέφερε ο 32χρονος Τούρκος ηθοποιός από το βήμα και πρόσθεσε: «Δεν περίμενα τόση μεγάλη υποδοχή εδώ. Γι' αυτό σας ευχαριστώ πάρα πολύ από καρδιάς»

5.jpg
Mάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία να παίξει με έναν Έλληνα ηθοποιό τονίζοντας: «Το κοινό μας με τους Έλληνες είναι ότι ξέρουμε πολύ καλά να γλεντάμε. Έχουμε πολλά κοινά χαρακτηριστικά, η κουζίνα, η γλώσσα...»

7.jpg

Tη βραδιά παρουσίασε η ηθοποιός, Σοφία Μανωλάκου.

18.jpg

21.jpg

66666.jpg

8888888888.jpg





Ρεπορτάζ: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου

Επιμέλεια: Στέλλα Αθανασάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top