​Η Κιμ Καρντάσιαν μετά την ένοπλη ληστεία στην σουίτα της στο Παρίσι στις 3 Οκτωβρίου είναι πολύ τρομαγμένη και θέλει να είναι μόνο με την οικογένειά της, γράφουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Υψηλόβαθμο στέλεχος της γαλλικής αστυνομίας δήλωσε στο BBC πως οι ληστές ήταν πέντε. Φορούσαν μπουφάν αστυνομικού τύπου και εξανάγκασαν το φύλακα να τους δείξει το διαμέρισμα της Κιμ.

Πως έγινε η ληστεία

Σύμφωνα με το Reuters, οι ένοπλοι πέρασαν χειροπέδες στο θυρωρό. Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα, ο ένας από τους ληστές απειλούσε την Κιμ βάζοντας το πιστόλι στον κρόταφο, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις έψαχναν για τα κοσμήματά της, ιδιαίτερα το δαχτυλίδι αξίας 4 εκατ. ευρώ.

Στη συνέχεια την έσυραν στο μπάνιο, όπου την έδεσαν και την κλείδωσαν, ενώ εκείνοι διέφυγαν με ποδήλατα.

Η λεία που πήραν μαζί τους οι ένοπλοι ληστές υπολογίζεται σε πάνω από 10 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομέν��υ του δαχτυλιδιού που έκανε δώρο ο Κάνιε στην Κιμ στη δεύτερη επέτειό τους.

Όταν έφυγαν οι ληστές, εκείνη κατάφερε να απελευθερωθεί, ενώ ήταν σε κατάσταση υστερίας μέχρι να μιλήσει με το σύζυγό της, που εκείνο το βράδυ έδινε συναυλία στο Meadows Music & Arts Festival στη Νέα Υόρκη.

Με το που του μεταφέρθηκαν τα νέα, διέκοψε την εμφάνισή του στη μέση του τραγουδιού. «Ήθελε να είναι κοντά της το συντομότερο» λέει οικογενειακός τους φίλος.

«Ο Κάνιε αισθάνθηκε πως εκείνη τρομοκρατήθηκε και ήταν έτοιμος να πετάξει για Παρίσι και να βρει τους άντρες που έκαναν αυτό το πράγμα στη σύζυγό του».

Τελικά η Κιμ επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, για να βρεθεί και πάλι με την οικογένειά της, το ράπερ σύζυγό της ��αι τα δύο τους παιδιά, North, 3, και Saint, 10 μην��ν.

Πρόσωπο από το σόου της, Keeping Up With The Kardashians, λέει πως το να βρίσκεται με την οικογένειά της τη βοηθάει, αλλά παραμένει ταραγμένη.

«Δεν ήταν ποτέ πιο τρομαγμένη» συμπληρώνει η ίδια πηγή. «Η Κιμ ξεσπά σε κλάματα κάθε λίγο» δηλώνει φίλος της οικογένειας.

«Το περνάει όλο αυτό πολύ δύσκολα. Δεν της είχε περάσει ποτέ από το μυαλό πως θα μπορούσε να της συμβεί κάτι τέτοιο. Της φέρθηκαν με βαρβαρότητα, την κακοποίησαν και εκείνη ικέτευε για τη ζωή της και φοβόταν πως θα τη βιάσουν».

Η κινηματογραφική ληστεία έγινε αφορμή για να ανοίξει η συζήτηση σχετικά με την ασφάλεια της Κιμ και κατά πόσο η επίδειξη πλούτου στα social media την έκαναν στόχο.

«Γνώριζε πάντοτε πως υπήρχαν απειλές» τονίζει άτομο του στενού της περιβάλλοντος

«Αλλά όλο αυτό είναι αόριστοι φόβοι, που απέχουν από την πραγματικότητα».

Πλέον, μετά το συμβάν, ο Γουέστ θα αυξήσει την ασφάλεια για όλη την οικογένεια. «Συνειδητοποίησε πως θα μπορούσε να τη χάσει και δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτε για αυτό» λέει πρόσωπο κοντά στην οικογένεια, που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του «η Κιμ θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να νιώσει ασφαλής και πάλι».

Διαβάστε επίσης:

ΤΕΛΟΣ η εκπομπή της Καρντάσιαν μετά τη ληστεία στο Παρίσι;

ΒΟΜΒΑ! Δεν θα ξαναδούμε την Κιμ Καρντάσιαν; Ο Κάνιε Γουέστ προσέλαβε σωσίες της!