​Για την απόφαση της την φετινή τηλεοπτική σεζόν να συμμετέχει σε μια εκπομπή όπου δεν είναι το «πρώτο βιολί», μίλησε στο περιοδικό «People» η Μαίρη Συνατσάκη.

mary-synatsaki (1).jpg
Η παρουσιάστρια, δεν έκρυψε πως δεν την ενοχλεί καθόλου που στο «Ξαναδέστε τους» με Μαρία Ηλιάκη και Νίκο Μουτσινά δεν είναι κεντρική παρουσιάστρια:

«Δεν με νοιάζει καθόλου. Τα είδα ��αι τα χαϊρια του κεντρικού. Έχει πάρα πολύ στρες αυτό. Για μένα, που έχω κι αυτό το σύνδρομο της καλής μαθήτριας, ήταν μεγάλο άγχος. Πέρυσι, όσο ήταν στον αέρα το "Σπάτα Live", κάθε πρωί που ξυπνούσα ένιωθα πως παίρνω έλεγχο 3μήνου, κι όσο και να διαβάσω δεν μπορώ να γίνω καλύτερη. Η τηλεθέαση δεν είναι μετρημένα κουκιά, πως θα δουλέψω 15 ώρες, θα προσπαθήσω περισσότερο και θα ανέβει. Αυτό, λοιπόν, με τάραζε πάρα πολύ, μου δημιουργούσε ανασφάλεια. Και αναρωτιόμουν, "αν δεν αρέσει αυτό πώς θα το αλλάξω;" Δεν είναι, λοιπόν, το ζητούμενο να είμαι κεντρική παρουσιάστρια. Και δεν ξέρω αν στην "κεντρικίλα" μπορώ να βγάλω και τον καλύτερό μου εαυτό. Νομίζω, και δεν με νοιάζει να το πω, ότι σε μια ξεκάθαρη ομάδα μπορώ να βγάλω τα καλύτερά μου κομμάτια. Το κομμάτι του "κάνω κάτι μόνη μου" το έχω στο youtube, αλλά αυτή είναι μια άλλη πλατφόρμα, με άλλο περιεχόμενο, μια άλλη μορφή έκφρασης. Στην τηλεοπτική μορφή έκφρασης μου αρέσει να είμαι σε παρέα».

mary-synatsaki.jpg

Όσο για το πώς ένιωσε που μπαίνει σε μια τηλεοπτική παρέα στην οποία Μουτσινάς-Ηλιάκη έχουν απίστευτη χημεία και «μιλούν με τα μάτια»;

«Εννοείται πως θα πρέπει να βρούμε τους δικούς μας κώδικες επικοι��ωνίας. Αλλά και πέρυσι που έκανα εκπομπή με έναν κολλητό μου, το Δημήτρη (σ.σ. Ουγγαρέζο), και είχαμε μια εκπομπή μαζί με άλλους τέσσερις ανθρώπους που με τους οποίους δεν συνδεόμασταν, το "βρήκαμε" πολύ γρήγ��ρα. Είδα, λοιπόν, πως είναι κάτι που μπορεί να συμβεί αν είσαι ανοιχτός. Και η Μαρία και ο Νίκος είναι ανοιχτοί σε αυτό το κομμάτι, γιατί ξέρουν πως για να πάει καλά η εκπομπή οφείλει να δημιουργηθεί μια παρέα. Δεν είναι από εκείνους τους κεντρικούς παρουσιαστές που θέλουν να μην μιλήσει ο άλλος περισσότερο, γιατί το ατού του κόνσεπτ είναι η παρέα. Έτσι σε καμία περίπτωση δεν είπα «Χριστέ μου, που πάω να μπω», καταλήγει.

mary-synatsaki1.jpg
synats.jpg