Μετά την… ανάλυση Καρανίκα για την Ελένη Μενεγάκη την οποία χαρακτήρισε «στρατηγό της TV» βάσει της κινεζικής φιλοσοφίας που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Down Town» προκαλώντας την έντονη αντίδραση του συμβούλου του πρωθυπουργού, η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» παρουσίασε το ηχητικό ��τοκουμέντο της συνέντευξης.

Resizer (2).jpg
Όπως θα ακούσετε και στο video, ο Νίκος Καρανίκας -μεταξύ άλλων- εκθειάζει την αγαπημένη του Ελένη, χαρακτηρίζοντας την «όμορφη, υγενική, διακριτική, δεν κουτσομπολεύει και δεν προσβάλλει ποτέ κανέναν άνθρωπο. Δεν είμαι ο μόνος που εξέφρασα δημόσια τον θαυμασμό μου στην Ελένη Μενεγάκη. Όλη η Ελλάδα την αγαπά. Αν ανοίξει κάποιος έναν κατάλογο και πληκτρολογήσει τυχαία ένα όνομα, εννιά στους δέκα θα απαντήσουν ότι είναι φαν της. Οι Κινέζοι λένε το εξής: υπάρχει η ευφυΐα του στρατηγού και αυτή αναπτύσσεται στη φάση του πολέμου.Όπως βλέπετε, εκτός από το να παρακολουθώ Μενεγάκη, διαβάζω κινέζικη φιλοσοφία και στρατηγική. Η Μενεγάκη, λοιπόν, είναι ένας στρατηγός της τηλεόρασης. Υπάρχει ο πόλεμος των αριθμών και τον κερδίζει. Και καθώς είναι ενταγμένη σε αυτόν τον πόλεμο, αναπτύσσει μια ��υφυΐα. Είναι η ευφυΐα του στρατηγού. Πιστεύω ότι θα βρίσκεται στην τηλεόραση μέχρι τη μέρα που θα βαρεθεί η ίδια».

Resizer.jpg
Να σημειώσουμε, πως μετά την δημοσιοποίηση της συνέντευξη του κυρίου Καρανίκα στο «Down Town», ο ίδιος πέρασε στην αντεπίθεση, λέγοντας «φτάνει πια με τον κανιβαλισμό» και προειδοποιώντας πως θα κινηθεί νομικά.

Στη συνέχεια ακολούθησε η σκληρή απάντηση του περιοδικού, το οποίο είπε «φτάνει πια με τη σαχλαμάρα», ενώ σήμερα έρχονται και τα (ηχητικά) πειστήρια της συνέντευξης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Σφαγή» για την Μενεγάκη! «Down Town» σε Καρανίκα: «Φτάνει πια η σαχλαμάρα»!

Διαψεύδει ο Καρανίκας ότι έδωσε συνέντευξη στο Downtown: Θα κινηθώ δικαστικά

Ανάλυση Καρανίκα: Γιατί η Μενεγάκη είναι στρατηγός της TV με βάση την κινεζική φιλοσοφία!