​Μπορεί στην αρχή της τηλεοπτικής τους συνάντησης να είπαν ότι δεν θα λύσουν τις διαφορές τους on air, ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη και ο Πέτρος Κωστόπουλος τα είπαν όλα!

Η παρουσιάστρια μίλησε για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια ανοιχτά για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο αλλά και για το τι πραγματικά την πείραξε στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Μάλιστα η Ελένη του είπε: «Ναι αλλά σου θυμίζω τι έλεγες όταν χώρισα. ''Εμένα φίλος μου είναι ο Γιάννης. Την Ελένη ούτε την ήξερα! Ε όχι δεν με ήξερες!''».

Και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Πληγώθηκα πάρα πολύ τότε» και ο Πέτρος την διέκοψε λέγοντάς της ότι την είχε πειράξει το εξώφυλλο στο ΟΚ που την έδειχνε να είναι σε ένα ταβερνάκι με τον Μάκη Παντζόπουλο. Μάλιστα της είπε χαρακτηριστικά ότι το συγκεκριμένο περιοδικό το έβγαλε τον Μάιο, ενώ η ανακοίνωση του διαζυγίου είχε βγει αρχές Φεβρουαρίου.

menegaki12_530_316.jpg
Η δε Ελένη τότε είπε: «Ναι τότε βγήκε... Δεν ήταν αυτός ο λόγος! Εσύ πήγαινες στις εκπομπές και έκανες πλάκα με αυτό που περνούσα εγώ και υπέφερα, παντού, όπου πήγαινες και σε ρωτούσαν, έλεγες... Δε βγάζω τίποτα γιατί αυτό το θέμα θέλω να κλείσει. Δεν θύμωσα γι’ αυτό που λες...»!

Στην συνέχεια ο Πέτρος της είπε ότι ο δικός του χωρισμός με την Τζένη Μπαλατσινού τον στεναχώρησε πάρα πολύ, τότε η Ελένη για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για το δικό της διαζύγιο: «Γιατί ποιος νομίζεις όταν χωρίζει δεν στεναχωριέται; Να σου μιλήσει κι άλλος ένας άνθρωπος που έχει περάσει χωρισμό! (δείχνοντας τον εαυτό της) Ούτε έχει σημασία ποιος πήρε την απόφαση… γιατί και οι δυο μαζί το έχουν φτάσει εκεί».

Διαβάστε επίσης:

ΒΟΜΒΑ! Καλεσμένος ο Πέτρος Κωστόπουλος στην Ελένη Μενεγάκη μετά από επτάμιση χρόνια!